Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
66 berichten.
Francisca Bijlsma Francisca Bijlsma uit Almere schreef op 14 oktober 2019 om 20:34:
Wat een super mooi afscheid hebben jullie mij gegeven mbt Shiva. Jullie zijn zeer betrokken en dat vond ik erg fijn. Dank jullie wel voor alles.
Lieve groetjes
Francisca
Sylvia Ooms Sylvia Ooms uit Almere schreef op 9 oktober 2019 om 11:36:
Lieve Desiree en Heiko,
Hoeveel kunnen drie en een half jaar in je leven betekenen. Een wereld vol liefde, vriendschap, blijdschap en na een verschrikkelijk noodlot verdriet en onbegrip. Waarom. Wat was ik blij dat jullie meteen zoveel van me overnamen en zo liefdevol voor mijn Thirza hebben gezorgd. Ik hoefde niets te vragen, jullie wisten wat er voor mijn Thirza nodig was en warme armen voor mij. Bedankt voor alles rondom de begrafenis. Mooier en met meer zorg, aandacht een liefde kon niet denk ik. Dank jullie wel voor een mooi plekje voor mijn kleine meisje. Een plek waar ik naartoe kan, want Thirza en ik waren nog niet uitgepraat.
Sylvia
Maria en Peter Maria en Peter schreef op 29 september 2019 om 15:07:
Beste Desiree en Heiko,

Na 7 jaar heel veel geluk en liefde te hebben ontvangen van onze hond Vicky hebben we haar moeten laten inslapen. We waren daar erg verdrietig over. Desiree en Heiko hebben door hun geweldige medeleven en begrip geholpen op een waardige manier afscheid te nemen. Een betere manier hadden we ons niet kunnen wensen.
We zijn jullie hiervoor erg dankbaar! Nogmaals enorm bedankt!

Hartelijke groet, Maria en Peter
Adriana en Gabriel Adriana en Gabriel uit Amsterdam schreef op 20 september 2019 om 19:11:
Beste Desiree en Heiko,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het voorbereiden van een waardig laatste afscheid van ons hondje Oskar en voor een zeer professionele en menselijke benadering op dit voor ons moeilijke moment.

Hartelijke groetjes,

Adriana, Gabriel en de rest van de familie
Corinta & Frank Corinta & Frank uit Amersfoort schreef op 2 september 2019 om 15:15:
Met pijn in ons hart hebben we onverwachts afscheid moeten nemen van onze hondenkind Chester (Engelse Cocker Spaniel) als gevolg van hartfalen. Hij heeft 7 jaar ons leven verrijkt en we zijn er echt kapot van, omdat het veel te vroeg is. Met veel verdriet, pijn en ongeloof hebben we hem bij jullie achter moeten laten op 5 augustus.

Afscheid moeten nemen van een 'dier'bare en ook moeten achterlaten doet natuurlijk vreselijk veel pijn. Maar jullie liefdevolle ontvangst was echt een openbaring. Jullie weten precies wat iemand doormaakt als je een 'dier'bare verliest.

Jullie puurheid, liefde en oprechte aandacht voor het verlies gaven ons troost, kracht en vertrouwen dat we hem zonder zorgen konden achterlaten. Dat hij goed verzorgd zou worden totdat hij gecremeerd zou worden. En dat is ook gebeurd.

Bij het ophalen van zijn as, hadden jullie een mooi altaar gemaakt en alles was weer in de puntjes verzorgd. Zo mooi om te zien en te ervaren. Ook hier weer een luisterend oor, meevoelend en alle tijd voor ons. Dit was opnieuw een bewijs dat jullie dit werk doen met HART en ZIEL.

Lieve Heiko en Desiree, super bedankt voor dit mooie en liefdevolle afscheid van onze Chester boefie. Dit verzacht onze pijn echt!

Veel liefs,
Corinta & Frank (en de rest van de familie)
Grazziela Balan Grazziela Balan uit Amsterdam schreef op 13 augustus 2019 om 09:59:
Beste Desiree en Heiko,

Nogmaals bedankt voor alles. Jullie hebben het voor mij mogelijk gemaakt om mijn laatste wens voor Dex te vervullen. Hij ligt op een prachtige plek en ik kan langs gaan wanneer ik wil.
Hij is met respect behandeld en goed voor gezorgd door jullie. Een hele mooie afscheid voor mijn dierbare hond. Bedankt!
Maggy van Bacardi Maggy van Bacardi uit Almere schreef op 10 augustus 2019 om 16:32:
Heel erg bedankt voor de goede zorgen!
De extra details geven een gevoel van medeleven en betrokkenheid, dat is erg fijn.
Danielle en gezin Danielle en gezin uit Almere schreef op 11 juli 2019 om 13:34:
Wij hebben op 24 juni jl. afscheid moeten nemen van onze lieve Tara die maar 3,5 mocht worden na de strijd tegen haar hartafwijking. Onze harten waren gebroken, maar wat hebben jullie het afscheid prachtig gemaakt. Het doet ons zo goed dat we de nare tijd zo mooi hebben kunnen afsluiten en wat ligt ze op een prachtige plek. Een begraafplaats is geen fijne plek om naar toe te gaan, maar bij jullie is dat niet het geval. Je kan compleet tot rust komen als je je dierbare huisdier bezoekt. Dank voor alles!!
Suzan Suzan uit Almere schreef op 26 juni 2019 om 08:13:
Lieve Desiree en Heiko,

Wat een mooie en bijzondere plek is Almere rijker, met jullie bedrijf in de stad.
De gelegenheid om met jullie in contact te komen is verdrietig. Maar wat gaan jullie daar warm, liefdevol en respectvol mee om. Met zowel onze overleden kat als ons als ‘baasjes van’.
Wat ik al eerder tegen jullie zei; het zijn de details; haar naam op het kaarsje, de aankleding van jullie bedrijf, het glaasje met een plukje haar...
Hartelijk dank voor alles!!! En geniet van de welverdiende vakantie.

Hartelijke groetjes, Suzan
Fam. Wessels Fam. Wessels uit Almere Muziekwijk schreef op 25 juni 2019 om 20:17:
Op 1 juni jl. hebben wij onze lieve Berner Sennen Zenya, maatje van Bibi helaas moeten laten inslapen. Dat heeft thuis in alle rust plaatsgevonden. Ook onze Beagle Bibi heeft zo op haar manier van Zenya afscheid kunnen nemen.
Na 1,5 uur zijn Desiree & Heiko Zenya komen ophalen. Ook dat in alle rust.
Samen met Heiko Zenya in de mand gelegd. Bibi heeft nog voor de laatste keer in de mand afscheid genomen van Zenya. Gisteren hebben wij Zenya weer opgehaald. Netjes in een mooie urn met een tranenflesje. Ook nu weer met een warm gevoel.
Dank jullie wel Heiko & Desiree voor jullie steun en warme woorden.
Linda Linda uit Hilversum schreef op 17 juni 2019 om 08:59:
Lieve Desiree en Heiko,

Ik begin met Lieve omdat jullie ons zo liefdevol en warm hebben ontvangen met ons lieve Fredje. Die we vrijdag bij jullie hebben moeten achterlaten. De hele dag was zo tragisch Fredje was oud en ziek maar door nalatigheid van de dierenarts toch onverwacht overleden. Jullie waren het warme bad van deze vreselijke dag. Wat ons echt heel goed heeft gedaan. Jullie weten wat liefde voor je dier is. Hoe een hond je maatje en gezinslid is.binnenkort komen we de as van Fredje halen. Maar nu wil ik jullie heel hartelijk bedanken.
Liefs van Linda en Aukje
Annelies Kampstra Annelies Kampstra uit Almere schreef op 4 juni 2019 om 16:53:
Beste Heiko en Desiree,dank jullie wel voor de warme liefdevolle ontvangst die ik kreeg van jullie bij het brengen van diego die 14 jaar ons maatje was het is niet leuk om dit te doen maar het gaf mij een heel goed gevoel om hem bij jullie achter te laten nogmaals dank jullie wel
Andrea van Eck Andrea van Eck uit Almere schreef op 14 mei 2019 om 10:25:
In deze zeer verdrietige tijd hebben wij heel respectvol en met warmte afscheid kunnen nemen van onze lieve Timo. Dit zullen wij nooit vergeten. Daar zijn wij jullie heel dankbaar voor!
Brigit van Hoorn Brigit van Hoorn uit Almere schreef op 30 april 2019 om 22:28:
Totaal onverwachts moesten wij afscheid nemen van onze Jack en daar zaten we dan....maar wat zijn jullie geweldig! Direct hebben jullie tijd gemaakt om Jack bij ons op te halen. Zo warm en respectvol naar ons, onze twee andere Bordeaux dogs maar vooral naar Jack. Vandaag een prachtige afdruk van zijn poot ontvangen en een tranenflesje met een plukje haar, wat een mooie herinnering aan Jack. Dank voor jullie liefdevolle zorgen. Groetjes Ron en Brigit
Lucia Lago Lucia Lago uit Almere schreef op 19 april 2019 om 12:14:
Lieve Heiko en Desiree,
Woorden schieten gewoon tekort over hoe geweldig jullie zijn als dierenuitvaartcentrum maar ook als mens! Ik had geen betere keus kunnen maken. Jullie hebben het afscheid van mijn lieve Luna tot in de puntjes zo perfect verzorgd dat ik er voor de rest van mijn leven met een fijn gevoel terug zal blijven denken. En zo liefdevol en respectvol als jullie met Luna omgingen zo liefdevol en begripvol waren jullie er ook voor mij en Kelso tijdens dat hele moeilijke moment. Daar ben ik jullie zeer dankbaar voor. Ik wens jullie zelf ook nog heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van jullie eigen hondjes. Nogmaals bedankt voor alles! Heel veel liefs van Lucia en Kelso
Jeroen and Sow-Kheng Jeroen and Sow-Kheng uit Amsterdam schreef op 30 maart 2019 om 10:53:
We zijn erg dankbaar dat ons hondje Pompom door Anubis is verzorgd met zo veel liefde en toewijding. Met veel warmte werden we ontvangen in het dierenuitvaartcentrum in een prachtige, groene omgeving in Almere. Daar was Pompom's urn bewaard op een mooi plekje. We houden hier een zeer fijn gevoel aan over en een warme herinnering. Met hartelijke groet, Jeroen en Sow-Kheng
Demi, Paul en Gerdien Demi, Paul en Gerdien schreef op 26 maart 2019 om 20:20:
Lieve Heiko en Desirée.
Wat een warmte kregen wij van jullie bij het overlijden van onze Fluf. Wij mochten hem zelf komen brengen, dat was zo fijn.
We hebben zoveel tijd, ruimte en warmte mogen ontvangen bij zowel het brengen van Fluf en bij het afscheid.
Vandaag hebben we hetzelfde ervaren bij het ophalen van Fluf.
Alles is zo netjes en mooi verzorgd! Zelfs gelijk een assierraad kunnen uitzoeken zodat Fluf gelijk weer bij zijn mama was.
Nogmaals dank voor jullie goede, lieve, warme zorgen.
Groeten Demi, Paul en Gerdien
Mariana Mariana uit Almere schreef op 8 februari 2019 om 19:15:
Desiree en Heiko.,
bedankt voor het mooie afscheid van Armani.
bíjna 19 jaar me lieve maatje in goede en slechte tijden.
bedankt voor jullie liefdevolle laatste zorgen.
Monique Monique uit Almere schreef op 4 februari 2019 om 10:46:
Beste Desiree en Heiko, bedankt voor het fijne contact vooraf en na het overlijden van Tijger. Wat een warm ontvangst en wat waren jullie lief voor onze kinderen. We hebben het als zeer fijn ervaren om bij jullie in alle rust afscheid te kunnen nemen van Tijger.
En wat een mooi verhaal van Joy en Jagger, wat een gemis . Liefs Monique en familie
Fam. van Munster Fam. van Munster schreef op 30 januari 2019 om 16:43:
Lieve Desiree en Heiko,
Dank jullie wel voor het begripvolle ontvangst en en de goede zorgen voor onze poes Spooky.
Het is mooi om te ervaren dat er nu ook een dieren uitvaartcentrum in Almere is, met gedreven en begripvolle mensen die de dieren met alle respect behandelen.
Hopelijk kunnen jullie uitgroeien tot een mooi bedrijf waar de mensen hun laatste eer aan hun liefdevolle huisdier kunnen bewijzen.
Jullie ook veel sterkte met het verwerken van jullie verlies van de honden.
Chris Hofkamp Chris Hofkamp uit Almere schreef op 14 januari 2019 om 20:29:
Bedankt voor de zorgzame manier waarop jullie voor Famke gezorgd hebben. Heel verdrietig dat jullie nu ook je honden moesten laten inslapen, heel veel sterkte met de verwerking van dit verdriet.
Lucy Orsel Lucy Orsel uit Almere schreef op 12 januari 2019 om 13:07:
Hallo Desiree,

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen met het overlijden van Osirys en na drie weken van Salynn. We zijn erg dankbaar voor alle goede opvang die we van jullie hebben gekregen en nu zitten jullie ook in het zelfde verdrietige schuitje met jullie twee lieve honden. We wensen jullie heel veel sterkte met dit ontzettend grote verlies.

Groetjes en heel veel sterkte,
Gerard en Lucy
Ellen Law Ellen Law uit Almere schreef op 4 januari 2019 om 23:26:
Lieve Desiree en Heiko, Heel erg bedankt voor de mooie memorial video. Kreeg wel weer brokken toen ik Snoopy's naam voorbij zag komen, zo mooi......Het is alweer een half jaartje geleden dat Snoopy er niet meer is, maar het gemis is er nog steeds... Dank jullie wel voor wat jullie hadden gedaan voor Snoopy, jullie zijn echt geweldige mensen!

Liefs,
Familie Law
Anke Kroon Anke Kroon uit Almere schreef op 31 december 2018 om 14:23:
31 dec. jullie mooie filmpje gezien via de facebookpagina, maar omdat ik geen Facebook heb wil ik jullie, Desiree en Heiko, bedanken voor dit lieve gebaar naar de mensen toe die een dierbaar vriendje hebben verloren. De tranen stroomden toen ik de naam van Kaatje voorbij zag komen, ik mis haar nog erg. Ik wens jullie een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe🐾, Anke Kroon.
Victoria Vermeulen Victoria Vermeulen uit Almere schreef op 22 december 2018 om 14:44:
Na 6 mooie en liefdevolle jaren hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze lieve en vrolijke labrador Luna.
Zij was voor ons echt n gezinslid, n kindje!
Na het moeilijke moment bij de dierenarts hebben wij Luna zelf naar Anubis gebracht, waar we werden opgevangen door Heiko. Hij gaf ons de tijd om in alle rust afscheid te nemen van Luna.
Heiko nam de tijd voor ons en gaf ons echt steun door naar ons verhaal te luisteren.Hij vertelde zelf ook over zijn eigen honden Joy en Jagger die in de laatste fase van hun leven zitten. Wij zijn heel blij met de goede zorgen en service van Anubis en dat we op deze manier heel waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze lieve Luna,.
Bedankt Heiko en Desiree voor alles en n knuffel voor Joy en Jagger.

Rene en Victoria
Inge en Gábor Inge en Gábor uit Almere schreef op 4 december 2018 om 23:51:
Lieve Desiree en Heiko
Na bijna 11 jaar hebben wij afscheid moeten nemen van onze hond Sammy. Wij konden hem gelukkig zelf bij jullie brengen, zodat wij zijn “laatste ritje” zelf nog konden doen. Jullie namen alle tijd voor ons en deelden zelfs ons verdriet. Sammy was een bijzondere hond, die bij iedereen wel wat los maakte, ook bij jullie en dat lieten jullie zien. Met heel veel warmte en passie hebben jullie voor Sammy gezorgd en hem een zo verdiend en waardig afscheid gegeven.
Niks was jullie teveel, alles werd met de grootste zorg voor Sammy en voor ons gedaan. Een belletje, een vraag, een luisterend oor, nog een keer gedag zeggen, overal namen jullie de tijd en moeite voor.
Wij willen jullie dan ook heel erg bedanken, voor alle lieve zorg en steun in het o zo moeilijke begin, zonder onze trouwe makker, Sammy.
Lieve Desiree en Heiko, ga door met jullie mooie werk. Het is een grote steun, als je op deze manier met liefde en warmte afscheid mag nemen van je lieve huisdier,…..Je Trouwe Makker….
Liefs,….Inge & Gábor.
Dikke knuffel voor Joy en Jagger.
Andre en Karen Keizers Andre en Karen Keizers uit Almere schreef op 29 november 2018 om 09:22:
Lieve Desiree en Heiko ,

Na ruim 14 jaar hebben wij plotseling ons liefste vriendje Bikkel moeten laten inslapen. Bikkel was niet groot maar trouw en dapper.
Ons hondje was geen huisdier , maar onze beste vriend.
Na de crematie hebben we bij jullie , Desiree en Heiko afscheid genomen om daarna Bikkeltje mee naar huis te nemen.
Wat zagen we er tegenop.......

Maar toen we bij jullie binnen kwamen werden we zo liefdevol ontvangen dat we ons verdriet de vrije loop konden laten gaan En dat was fijn. Bikkeltje was zo mooi opgebaard , met zo veel liefde verzorgd , dat het een hele mooie warme herinnering geworden is die we nooit zullen vergeten.
Dank jullie wel voor alle goed zorg voor Bikkel maar ook voor jullie aandacht en luisterend oor voor ons. Die we zo nodig hadden.
Jullie zijn schatten ,
Liefs Karen en Andre
Meta Meta uit Almere schreef op 16 november 2018 om 12:52:
Lieve Desiree en Heiko,
Jullie warm ontvangst was erg geruststellend voor ons. Onze lieve Max werd op een prachtig plekje opgebaard waar wij rustig afscheid van hem konden nemen. Wat fijn dat jullie daar alle tijd voor nemen. Ook bij het afhalen van de urn nemen jullie alle tijd, en wat zag deze er prachtig uit met een mooi kettinkje met zijn naam eraan. Heel hartelijk dank voor de goede zorg van onze lieve Max.
Bep Bep uit Almere schreef op 24 september 2018 om 17:52:
21augustus heb ik tot mijn grote verdriet mijn maatje Donny moeten laten inslapen, maar het heeft me erg getroost dat ik hem in de goede handen van Desiree en Heiko kon achterlaten in de wetenschap dat ze hem met liefde en respect zouden behandelen.
Ook bij het ophalen van Donny 's as namen ze alle tijd voor me,
Heel erg bedankt voor jullie aandacht en luisterend oor. Fam. Box
Yvonne Daams Yvonne Daams uit Almere Stad schreef op 20 september 2018 om 14:03:
Onze Kyra wilde ineens niet meer. Ze was er klaar mee. Veel pijn had ze op het laatst en de enige verlossing was laten inslapen. Kyra was net geen 13 jaar geworden en is zo'n 9 jaar bij ons geweest. Kyra was een hele vrolijke meid, die altijd zin in een wandelingetje had.
We hebben haar laten cremeren via Anubis. We zijn erg goed opgevangen door Desiree en Heiko. Gisteren Kyra opgehaald. De urn heeft een mooi plekje gekregen naast de urn van haar grote vriend Jazz. Samen rennen ze nu achter balletjes aan in de hondenhemel. Bedankt Desiree en Heike voor de fijne behandeling!
Van beeren Van beeren uit Almere schreef op 9 september 2018 om 15:49:
Wij moesten helaas onze lieve Felix na 20 jaar inlaten slapen, wij willen jullie bedanken voor de goeie zorgen om Felix... jullie zijn echte dieren vrienden , en dan is het fijn om je beestje achter te laten bij mensen die net zo zijn als ons.. bedankt voor de goeie service . En onze lieve fee ze voetafdruk staat samen met ze mooie strooikoker op een mooie plek. Erg mooi en origineel dat ze naam eraan hangt met kraaltjes .. bedankt ! Groetjes fam van beeren
Familie van der Meer Familie van der Meer uit Almere schreef op 28 augustus 2018 om 23:04:
Lieve Desiree en Haiko,
Na ruim 21 jaar was het voor onze kat Quincy helaas genoeg. Hij heeft een heel mooi leven gehad en toch was het moeilijk afscheid te nemen, maar wat hebben jullie hem een warm afscheid gegeven. Met zoveel respect voor dier en mens hebben jullie ons hierbij geholpen. In de warmte van jullie huiskamer bij Anubis hebben wij afscheid kunnen nemen van ons kereltje en even mooi hebben wij hem na zijn crematie weer bij jullie opgehaald. Heel hartelijk dank voor jullie liefdevolle zorgen.
Lieve groet, fam. Van der Meer
Anke Kroon Anke Kroon uit Almere schreef op 17 augustus 2018 om 17:51:
Vanmiddag heb ik Kaatje begraven, maar ik heb er ondanks het verdriet toch een heel fijn gevoel aan overgehouden. Heiko en Desiree zijn zulke lieve mensen met gevoel, hun hart op de goede plaats. Ik heb mijn poes Kaatje zelf naar het grafje gedragen, haar met hulp toegedekt in de doek, haar zelf in het graf gelegd en meegeholpen het graf weer te dichten. Een heel fijn aandenken is het tranenflesje met de haartjes van Kaatje, mijn kleine humpiedumpie. Ze ligt daar vredig bij haar lotgenootjes.
Wat mooie viooltjes op het grafje en wat lantaarntjes. Kortom een lief plekje om regelmatig even naar terug te komen.
Myriam en Peter ter Beek Myriam en Peter ter Beek uit Almere schreef op 10 augustus 2018 om 10:56:
Onlangs hebben wij onze twee reeds vele jaren geleden overleden katten laten cremeren.
Chiko en Nicky hebben al die tijd opgeborgen gelegen in de kast maar nu hebben zij eindelijk een waardig laatste plekje bij ons gekregen.
Anubis was de enige die bereid wasde twee beestjes apart van elkaar te willen cremeren.
Onze hartelijke dank hiervoor, jullie begrijpen tenminste hoe het voelt om je beestjes een waardig plekje te gunnen.
Bij het ophalen van het as hebben jullie ook heel leuk de zakjes voorzien van een naam in de vorm van kleine kraaltjes.
Heel lief en origineel.

Wij gaan ze nu een mooie urn geven en ze een plekje geven bij de anderen.

Nogmaals hartelijk dank.
Joske Joske uit Almere schreef op 3 augustus 2018 om 22:39:
Wij weten het nu zeker: engelen bestaan. Wat een fantastische mensen op een fantastisch plek. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat jullie voor ons hebben betekend na het veel te vroeg overlijden van onze allerliefste Jip. Heel erg veel dank dat jullie er zijn. Veel liefs
Fam Lugthart Fam Lugthart uit Almere schreef op 11 juli 2018 om 16:56:
Wat zijn jullie een mooie lieve en oprecht warme mensen. We willen jullie heel erg bedanken voor de liefdevolle verzorging en medeleven bij het verlies van onze lieve Tess. Vandaag hebben wij haar weer mogen ophalen en is ze weer thuis. Bedankt! ik zal jullie zeker aanraden!
Monica de Vries Monica de Vries uit Almere schreef op 6 juli 2018 om 18:26:
Na zelf in december 2015 een verschrikkelijk nare ervaring te hebben gehad bij het dierencrematorium Swifterbant afgelopen
dinsdag mijn intuïtie gevolgd en binnen gestapt bij Anubis. Gelukkig (sorry voor deze uitdrukking) niet voor mezelf maar op zoek naar een mooi iets voor lieve buren die een paar dagen daarvoor afscheid moesten nemen van hun dierbare lieve hond. Had een idee in mijn hoofd maar dat ging niet. Bleek de lieverd nog bij Anubis te zijn dus kon ik mijn buren een pootafdruk geven. De hulp en het medeleven bij Anubis! En wat een dierenliefde. Ik vind jullie onmisbaar voor alle dierenvrienden die helaas afscheid moeten nemen van hun lieve dier. Jullie maken het afscheid een stuk dragelijker. En jullie eerlijkheid en trouwe hart voor de dieren. Mijn complimenten. Heel veel liefs, Monica de Vries
Frank en Manon Frank en Manon uit Almere schreef op 29 juni 2018 om 00:27:
Beste Desiree en Heiko,
In de vroege ochtend op eerste Pinksterdag hebben wij om nog meer onnodig lijden te voorkomen afscheid moeten nemen van onze 19 jarige kat Zorro. Dat was om 7:30. We belden jullie, eigenlijk met de verwachting dat zo vroeg we niet terecht zouden kunnen. Iets na
9:00 werden we warm ontvangen door Heiko. We vonden het zo mooi dat dit kon, jullie voor ons begrip hadden en dat we vervolgens de ruimte en tijd kregen om goed afscheid te kunnen nemen. Dat was voor ons belangrijk. De aandacht en respect die jullie aan Zorro gaven, maakte van een heftig en triest moment een mooie herinnering. Jullie visie om op repectvolle en betekenisvolle manier afscheid te organismen van je huisdier raakt ons diep. Dankjulliewel en wij wensen jullie heel veel succes.
Hartelijke groeten, Frank en Manon
Fam van der Linden Fam van der Linden uit Almere schreef op 8 juni 2018 om 00:43:
Als je lieve dietenvriendin overlijd is er veel verdriet. En daar waren jullie!!!! Wat een goede keuze hebben we daar gemaakt om jullie onze laartje de laatste eer te bewijzen . Wat zijn we fantastisch geholpen door jullie.
Zoveel tijd, aandacht, rust , liefde en luisterend oor voor onze verhalen over Lara.
We hadden geen betere keus kunnen maken . Alles was tot in de puntjes verzorgt met zoveel liefde en aandacht. Geweldig. Wat hebben jullie onze moeilijke momenten verzacht!
Dank jullie wel
Voor de goede zorg voor onze lieve Lara. Heel veel succes met jullie mooie bedrijf.
Liefs familie van der Linden
Jan van Wijk Jan van Wijk uit Almere schreef op 4 juni 2018 om 16:34:
Na bijna 18 jaar moest ik afscheid nemen van mijn poes, mijn lieve Roos. Jullie warmte heeft, hoe kort ons contact ook was, mij daar zeker bij geholpen. Bedankt!
Arnolda Arnolda uit Almere-Haven schreef op 10 mei 2018 om 16:44:
Lieve Desiree en Heiko
Jullie warme ontvangst en zichtbaar medeleven alsook de liefdevolle en waardige verzorging bij het afscheid van onze lieve kater Bulut heeft ons diep geraakt en geholpen om ons verdriet wat te verzachten.
Heel erg bedankt voor alle aandacht, hartelijkheid en lieve attentie's.
Lieve groeten - Dick en Arnolda
Marianne van Bennekom Marianne van Bennekom uit Almere schreef op 5 mei 2018 om 10:29:
Warm, liefdevol, respectvol en eerlijk. Dat zijn de woorden waarmee ik jullie wil beschrijven. Zelf ben ik uitvaartbegeleider en weet hoe fijn het is om getroost te worden en te zien dat er met respect gehandeld wordt. Met vertrouwen hebben wij onze lieve labrador Rex bij jullie achtergelaten. Ook heel fijn en mooi hoe we zijn as konden ophalen. Dank jullie wel.

Ruud, Klenneth, Kaily en Marianne
Smit Smit uit Blaricum schreef op 19 april 2018 om 10:41:
Beste Desiree en Heiko,

Dank voor alle goede zorgen bij de crematie van onze hond Tisa,

Het was waardig en respectvol.

Met groeten,

SJF Smit
Janne en Henk van Luttervelt Janne en Henk van Luttervelt uit Almere schreef op 9 april 2018 om 11:40:
Beste Desiree en Heiko.
Nadat wij thuis van onze lieve Winston afscheid hebben genomen waren wij erg onder de indruk van de respectvolle wijze waarin jullie Winston kwamen halen, en de manier waarop Winston is gecremeerd en wij hem weer thuis kregen. Waarvoor onze hartelijke dank.
Wim Roos Wim Roos uit Almere schreef op 13 maart 2018 om 15:38:
Gisteren 12 maart 2018, hebben wij afscheid genomen van onze lieve kat Swiebertje. De liefdevolle ontvangst bij Heiko en Desiree, maakte het een zeer warm en respectvol afscheid. Dit verdient een groot compliment! Het verdriet om het verlies zal uiteraard nog even blijven en we zullen hem vreselijk missen...
Maar de wijze waarop we gisteren Swiebertje hebben kunnen overdragen, geeft het leven van Swiebertje een mooi en waardig einde...

Dank en liefs!
René de Jonge René de Jonge uit Almere schreef op 18 februari 2018 om 11:15:
Na 14,5 jaar moest ik 12 februari jl mijn grote vriend Timo laten inslapen. Gekozen op basis van recensies voor Anubis. Vanaf het eerste telefonische contact met Desiree tot het moment dat de as van Timo werd thuisgebracht maar vooral ook hoe heeft enorme indruk op me gemaakt en helpt het verdriet een plek te geven. Desiree en Heiko hebben liefde voor dieren en ik ben ze dankbaar!
Familie Wijma-Bouman Familie Wijma-Bouman uit Almere schreef op 14 februari 2018 om 20:29:
Lieve Heiko en Desirée,
Dank jullie voor de warme opvang bij het overlijden van onze zo bijzondere hond Quincy. Wat een waardig afscheid heeft ze gekregen en wat fijn dat we -waar het kon- mee mochten helpen. Alle ruimte voor onze ideeën en wensen en alles zo vol liefde. Vanavond 14-2 hebben jullie lichtjesavond en omdat wij er niet bij zijn branden jullie ook voor haar een lichtje. Dat is pas met je hart denken. Heel erg bedankt voor alles,
Colly en Scott
Ronald & Claudia Ronald & Claudia uit Almere schreef op 5 februari 2018 om 09:03:
Op 26 januari 2018 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van ons maatje en onze lieve en trouwe hond Milan. Tijdens het voorgesprek was ons al duidelijk dat ons vertrouwen om de crematie te regelen bij Anubis Almere groot was. In alle rust, met respect en alles wat je met Heiko en Desiree afspreekt, wat zij dan ook goed regelen, is echt veel waard. Het is en blijft een triest en ingrijpend moment het afscheid nemen van je hond. Wij bevelen Anubis Almere van harte aan.
Sandra, Jeffrey, Jane en Britt Sandra, Jeffrey, Jane en Britt uit Almere schreef op 2 februari 2018 om 10:35:
Lieve Heiko en Desiree, Wat een warme en liefdevolle mensen zijn jullie, die tref je maar weinig. Wij hebben het hele afscheid van Bickel als zeer liefdevol en met respect ervaren. Jullie zijn toppers en dat moet de stad Almere (zoniet heel Flevoland) koesteren. Alles maar dan ook alles doen jullie met veel liefde en passie om het zowel voor het (overleden) huisdier als het gezin zeer aangenaam en liefdevol te laten zijn in het begeleiden op zijn of haar laatste reis. Wij hebben jullie in ons ❤️ Gesloten. Dank voor alles en vooral voor het op respectvolle manier thuis brengen van Bickel, heel waardevol en mooi. Heel veel liefs van Sandra, Jeffrey, Jane en Britt
Lida Visser Lida Visser uit Almere schreef op 15 januari 2018 om 14:14:
Lieve Heiko en Desiree,

Ik wil jullie bedanken voor jullie warme medeleven nadat ik afscheid moest nemen,
na 14 jaar van mijn trouwe maatje fury, jullie hulp en luisterend oor zijn
in één woord geweldig, heel , heel erg bedankt, Lida
Fam. Mees Fam. Mees uit Almere schreef op 9 januari 2018 om 20:48:
Lieve Heiko en Desiree,
Op 30 december hebben wij na 11 jaar helaas afscheid moeten nemen van onze lieve Moos. We waren erg verdrietig maar wat een warm en liefdevol ontvangst kregen we van jullie. Echt hart verwarmend, en wat hebben wij op een mooie, warme manier afscheid van Moos kunnen nemen. Hartelijk dank daarvoor.
Ook bij het ophalen van haar as weer een fijn moment, alsof we elkaar al heel lang kennen.
Heiko en Desiree, jullie zijn erg professioneel en zeer warme mensen die hun vak met heel veel liefde uitoefenen.
Nogmaals hartelijk dank voor alles!💕
Gerard en Marjon
Diana en Sander
Familie Jansen Familie Jansen uit Almere schreef op 2 januari 2018 om 17:27:
Lieve Heiko en Desiree .
Wij hebben hebben al enige ervaringen met dierenbegraafplaatsen en crematorium , maar de intense warme manier van jullie ontvangst en begeleiding hebben wij nog nooit ervaren in het verleden .
Jullie zijn toppers , blijf zo doorgaan .
Ons verdriet om het verlies van Yzabella is er niet minder door geworden , maar door jullie vakkundigheid, is het een gouden pleister op de wond .
Bedankt
Ed en Aramintha Jansen
Dunya Ruiter Dunya Ruiter uit Almere schreef op 22 december 2017 om 16:48:
Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van onze lieve Kira. Maar wat een prachtige manier van afscheid nemen hebben wij ervaren bij Anubis. Van het wegbrengen van Kira tot het ophalen van haar as. Warm en hartelijk. 💕
Barth de Boer Barth de Boer uit Lelystad schreef op 9 december 2017 om 14:39:
Beste Desiree en Heiko,

Op 6 december hebben wij onze 13,5 jaar oude Golden Retriever Benji naar zijn laatste rustplaats moeten brengen op de begraaf weide van Anubis.
We werden hier hartelijk verwelkomt, hartelijk, gedreven, vriendelijk en begrip vol.
Alsof we elkaar al jaren kenden zo vriendelijk werden we ontvangen.
Hartelijk dank hiervoor.
Deze ontvangst heeft de dag een beetje goed kunnen maken.
Anubis is een prachtige plek voor je huisdier en een aanwinst voor heel Flevoland.

Daarom, nogmaals, hartelijk dank voor de fantastische ontvangst en de prachtige begrafenis van Benji.

Heel veel succes met jullie prachtige bedrijf.

Barth en Faizan
Lelystad 2017
Fam. van den Brink Fam. van den Brink uit ALMERE schreef op 30 oktober 2017 om 22:08:
Beste Desiree en Heiko,

Op 21 oktober hebben wij onverwachts onze lieve en trouwe hond Billy moeten laten inslapen. Billy was al ruim 16 jaar bij ons. Heel verdrietig, alsof je een kind verliest. Maar wat werden we warm door jullie ontvangen. We konden in alle rust afscheid nemen van onze Billy.
De crematie hebben wij aan jullie toevertrouwd en daar hebben wij geen spijt van gekregen.
Wij danken jullie bij dezen nogmaals voor de respectvolle manier waarop jullie Billy op haar laatste reis hebben begeleid. Klasse !

Diny, Rigo , Michael, Kelly, Bas, Milla en Livia ( Fam van den Brink)
Elma Noordzij Elma Noordzij uit Almere schreef op 29 oktober 2017 om 19:48:
Lieve Desiree en Heiko,
Op 23 oktober 2017 vond ik Neko dood op de grond en hij is 7 jaar geworden. De volgende dag kon ik met hem bij jullie komen en wat werd ik hartelijke en warm opgevangen door jullie. Ik ben heel blij hoe het allemaal is gegaan, dank jullie wel.
Liefs Elma
Rita Gorter Rita Gorter uit Almere schreef op 29 oktober 2017 om 18:32:
Lieve Desiree en Heiko,
Hoe verdrietig het ook was, afscheid moeten nemen van onze Joris. Wij hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen met dank aan jullie!! Zooo persoonlijk, zo warm vanaf het moment van binnen komen tot op het moment van het weer ophalen van onze Joris. Dit heeft ons erg geholpen in een stukje verwerking.
Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede en liefdevolle zorgen voor onze Joris!!
Ik kom graag een keer langs voor een bakkie!
Lieve groetjes: Yvonne en Rita
Luc en rijk Kranenburg Luc en rijk Kranenburg uit Almere schreef op 15 oktober 2017 om 15:46:
Bedankt voor de goede zorgen voor onze kleine meisje Lotje veel dank luc en rijk
Vincent & Natascha Vincent & Natascha uit Almere schreef op 13 september 2017 om 13:57:
Lieve Desiree en Heiko,

25 augustus 2017... de dag dat we afscheid moesten nemen van Balou. Zo verdrietig! Maar wat werden we warm en hartelijk door jullie ontvangen, zo ontzettend fijn! Een fijne omgeving, een luisterend oor en alle tijd om afscheid van onze Balou te nemen. Zo blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen, bedankt voor alles!! Liefs, Vincent & Natascha
Jacqueline Heidstra Jacqueline Heidstra uit Almere schreef op 9 september 2017 om 12:37:
Lieve Desiree en Heiko hiermee wil ik nogmaals laten weten hoe blij ik ben dat Bo het eerste plekje bij jullie mocht krijgen.
Was ook voor jullie wat onverwacht maar dat stond niet in de weg voor een warme ontvangst en vlekkeloze begeleiding. Dit heeft zeker geholpen bij het verdriet om ons trouwe vrolijke maatje.
De begraafplaats is een fijne plek om even naar toe te lopen wat wij nog regelmatig doen.
Liefs, Jacq.
Rini Trilling Rini Trilling uit Almere schreef op 4 september 2017 om 20:13:
Met groot verdriet hebben wij op 31-8-2017 afscheid moeten nemen van onze grote vriend en maatje Harley. 13 jaar is hij geworden wat een topper was en is hij we hebben zoveel plezier en liefde van hem gehad we zullen je nooit vergeten grote vriend onze SUPER TOPPER. Lieve Desiree en Heiko hartstikke bedankt voor jullie geweldige hulp en steun wat was alles top geregeld en jullie waren voor ons ook een luisterend oor. We zijn dan ook Super blij dat we jullie zijn tegen gekomen het ging zo anders dan eerdere ervaringen deze mensen waren kil,zakelijk en afstandelijk maar bij jullie werden we liefdevol en hartelijk ontvangen. Desiree en Heiko nogmaals hartelijk dank voor alles als we ooit weer die moeilijke keus moeten maken dan kiezen we zeker weer voor jullie. BEDANKT!
Fam Wienema Fam Wienema uit Almere schreef op 19 augustus 2017 om 13:40:
Heel erg bedankt voor de mooie plek die jullie hebben geregeld voor Rocky.
Rocky is gegaan net voordat hij onze nieuwe zoon Dani heeft mogen aanschouwen.
We gaan hem heel erg missen en komen zeker vaak langs op zijn mooie nieuwe plek.
Dank jullie voor de kaart.
Hans weiler Hans weiler uit Amsterdam schreef op 17 augustus 2017 om 21:35:
De dag die je nooit wilt ontmoeten:22 mei 2017 dat onze geliefde Toby de wereld ging verlaten met onbeschrijfelijk verdriet na 12,3 jaar bij ons geweest te zijn,de mooiste beslissing ooit door hem uit te kiezen uit een frans asiel.Wat een geluk heeft hij ons gebracht en dat was wederzijds.
Daar sta je dan,waar wordt de laatste reis naartoe?toby was een natuurhond en daarom gekozen voor begraven en zo fijn om Desiree en Heiko van Anubis te hebben getroffen!Er wad direct een klik door hun gevoel,begrip en rust dat het meteen goed voelde ondanks het enorme verdriet.Toby ligt daar prachtig en zijn al een keer terug geweest voor wat aankleding van het grafje en de wensboom.Als je ooit die moeilijke keuze moet maken kies voor Anubis en ontvang de aandacht en warmte die je zult omarmen om het een plek te kunnen geven🌹🌹❤️❤️
Hans Weiler
Familie van Zoolingen Familie van Zoolingen uit Almere schreef op 25 juli 2017 om 19:06:
Op 5 mei 2017 hebben wij met groot verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve Bordeaux dog Hooch... Wij zijn opzoek gegaan naar een mooie laatste rustplaats en die hebben wij gevonden bij Anubis, een prachtige omgeving.

Het was afscheid was erg verdrietig maar dankzij Anubis ook heel mooi en liefdevol. Bedankt hiervoor we hadden het zelf niet anders willen doen. De liefde voor dieren die Desiree en Heiko hebben is erg bijzonder en oprecht. Ze begrijpen de situatie als geen ander en zorgen met veel geduld voor een waardig en respectvol afscheid. Nogmaals bedankt!

Liefs familie van Zoolingen.
Liesbeth Liesbeth uit Almere schreef op 21 juli 2017 om 22:53:
Lieve "beheerders",
Dank, heel hartelijk dank voor jullie begeleiding, geduld en inbreng bij het afscheid van ons koddig, lief mannetje, Sammie. Wat een mooie, warme ervaring!
Dank voor het aanwezig zijn, jullie begeleiding, hartelijkheid, passie, dierenliefde!! ZO anders dan eerdere ervaringen (kil, zakelijk, afstandelijk). Jullie inbreng = TOP! Een aanrader voor alle dierenvrienden m/v.
Diervriendelijke groet en een dikke pluim voor Desiree en Heiko!!
Liesbeth.
Jacqueline Risselada Jacqueline Risselada uit Bussum schreef op 20 juli 2017 om 14:56:
Hoi, lieve beheerders van Anubis.
Zoals jullie weten heb ik helaas mijn lieve hond Sammie in moeten laten slapen. Mijn leed werd verzacht door de liefdevolle wijze waarop ik vervolgens bij jullie werd opgevangen. Er was alle tijd en ruimte om in een huiskamer sfeer van het lichaam van Sammie afscheid te nemen. Samen met jullie hebben we zijn lichaam op een mooi plekje begraven. Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de betrokken opvang, de faciliteiten die er zijn en de prachtige plek die jullie gekozen hebben. Zeer aan te bevelen!

Dierenuitvaartcentrum

Dierenbegraafplaats Almere

Dierenuitvaartcentrum