Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
161 berichten.
Mona Mona uit Ankeveen heeft geschreven op 1 juli 2024 om 19:37
Op 16 juni jl. is een onze kat Scotty een britse korthaar van bijna 14 jaar overleden aan een hartstilstand. Door de reviews zijn we terecht gekomen bij Anubis. Wat zijn het toch lieve mensen die precies weten wat we nodig hebben. We werden ontvangen en mochten Scotty zelf overdragen in een andere mand. Dit was zo'n fijn gevoel. Heiko gaf ons de tijd om rustig afscheid te nemen. We hebben gekozen voor een water crematie. Na 2 weken konden we Scotty weer ophalen . En nu was Desiree die mij in ontvangst nam. Wat een lieve vrouw. Zij voelde mij heel goed aan. Ik mocht weer naar het kamertje achterin en daar was Scotty in de urn heel mooi neergezet met daarnaast zijn poot afdruk. Ons manneke is weer thuis 💙 Wij danken Heiko & Desiree voor de goede zorgen!

Hartelijke groet,

Karel & Mona
Rob Rob uit Hilversum heeft geschreven op 28 juni 2024 om 21:03
Toen ik nog niet zeker wist of ik mijn oudste hond rex moest laten inslapen belde ik met Heiko en hij legde uit wat de mogelijkheden zijn en vast afspraak gemaakt voor de volgende dag. Moest helaas mijn hond laten inslapen. De volgende dag er heen gegaan en Heiko kwam ons tegelijk tegemoet met een lieve hond, hij ging even een mand pakken, zodat we rex daar in konden leggen. Hij bracht hem naar binnen met achterin een mooie plek. Hij gaf ons genoeg de tijd om afscheid te nemen. Daarna ging hij rustig uitleggen in een mooie huiskamer wat de watercrematie is en wat we wilde. Daarna nog x afscheid genomen van rex. Toen we de ass en pootafdruk gingen ophalen werden we vriendelijk geholpen door Desiree, ze had mooi altaar gemaakt en kregen de tijd om even samen te zijn. Naast de mooie strooikoker en afdruk poot kregen we ook nog traantje met plukje haar en tot onze verbazing de kunst ogen. Rex moest 3 jaar geleden beide ogen eruit, maar was ook Daarna gewoon actief. Zowel Heiko als Desiree gaven ons een warm gevoel en de tijd. Mocht tzt onze andere hond overlijden gaan we zeker hier weer heen
Melody Melody uit Utrecht heeft geschreven op 20 juni 2024 om 03:52
Ik ben zo blij dat ik de goede keuze heb gemaakt om mijn lieve poezenkindje jade bij Anubis Almere heb gebracht, Wat een lieve mensen en ook hun lieve honden, Ze nemen de tijd voor je en leven met je mee, We hebben een mooie rozen ei urn uitkozen en alles was top verzorgd. Ik kon nog afscheid nemen en gelukkig is mijn meisje😿 weer thuis bij de rest van haar familie🩷
Hanny Hanny uit Zeewolde heeft geschreven op 9 april 2024 om 20:28
Wij hebben onlangs onze chihuahua moeten laten inslapen en hierna
gezocht naar een mooi afscheid voor hem. Toen kwamen we uit bij
Anubis mede door de goede reviews.
We zijn heel goed ontvangen en hadden meteen een goed gevoel.
En dit bleek ook een goede keuze mede door de watercrematie welke
ook echt individueel is. Bij ophalen van de as kregen wij ook de chip van onze hond mee. Al met al een hele goede ervaring met Desiree en Heiko
die goed met hun vak bezig zijn.
Heel erg bedankt en het gemis zal in het begin nog wel voelbaar zijn.
Groet Hanny
ruud ruud uit amsterdam heeft geschreven op 20 februari 2024 om 09:07
een paar weken geleden moesten we onze hond ice in laten slapen ice was altijd al een probleem geval vanaf zijn geboorte had ice al problemen doch bij ons was hij welkom ice bleek een tumor en flinke ontstekingen in zijn bek te hebben. dus ja raad het al ice moest in slapen ice was pas zeven jaar oud. vervolgens zijn we bij Anubis/Almere terecht gekomen we zijn daar echt geweldig opgevangen met respect en alle tijd van de wereld in een goede omgeving helaas kon ice geen eigen plekje krijgen op de begraafplaats vanwege de hoge waterstand dus we hebben besloten om ice te laten cremeren ook dat ging met respect en ook het afhalen van zijn as was perfect alle tijd ook kregen we een klein kadootje een glazen flesje met traantjes van steen erin en een pluk je haar van ice via deze weg willen wij jullie nog hartstikke bedanken voor de goede zorgen en de mooie afsluiting met vriendelijke groet fam. konings Amsterdam/Almere
Lenny en Willem Lenny en Willem uit Almere heeft geschreven op 19 februari 2024 om 16:51
In oktober vorig jaar moesten wij onze katten 2 dagen na elkaar in laten slapen. We hebben voor Anubis gekozen, omdat we niet zo'n onpersoonlijk afscheid wilden via de dierenarts. Met die keuze zijn we heel blij. We werden vriendelijk ontvangen en er was alle tijd en rust om afscheid te nemen van onze katten. Onze eerste kat hebben we op woensdag gebracht en we wisten, dat hij pas de week daarna naar het crematorium zou worden gebracht.
Toen we 2 dagen later ook zijn broertje in moesten laten slapen hebben we, voordat we hem gingen brengen, gevraagd of hij dan bij zijn broer kon komen te liggen, zodat ze toch weer samen zouden zijn. Wat we niet verwacht hadden, maar waar we heel blij mee waren, is dat Desirée en Heiko onze Floris hadden opgebaard in een grote mand, zodat wij zijn broertje zelf bij hem konden leggen. Ze zijn ook samen gecremeerd.

Desirée en Heiko, dank jullie wel voor jullie zorgzaamheid voor onze jongens!
Carla en Tjalling Carla en Tjalling uit Almere buiten heeft geschreven op 16 februari 2024 om 19:17
Lieve Desiree en Heiko,
We wisten niet wat we moesten verwachten toen we de as van ons bijna 14 jaar lieve vriendinnetje en Cocker Spaniel Ginger kwamen halen,we kregen een warm ontvangst en waren verrast door de aandacht en plek waar onze lieve Ginger stond. Er was veel aandacht , een luisterend oor en met een respectvol en liefdevol afscheid.Het kleine steentje ,waar een beetje as van Ginger in zit heeft inmiddels een mooi plekje in ons huis samen met haar haartjes in een flesje als een herinnering,wij willen jullie nogmaals danken voor de respectvolle manier waarop jullie ons afscheid van onze Ginger heb verlicht,jullie zijn kanjers en verdienen een 10
Carla en Tjalling
Luuk en Brenda Luuk en Brenda uit Hilversum heeft geschreven op 8 februari 2024 om 14:22
We hebben twee weken geleden afscheid moeten nemen van ons lieve boomer hondje Sari, die 14 jaar bij ons was. Anubis heeft ons in deze moeilijke tijd op een bijzonder respectvolle en vriendelijke manier bijgestaan. Bij het warme ontvangst konden we in alle rust afscheid nemen van Sari, samen met onze kinderen.

We kozen voor een individuele watercrematie en Heico heeft het nieuwe proces goed en duidelijk uitgelegd. Hoewel onze katten eerder op traditionele wijze zijn gecremeerd, sprak de zachte aard van watercrematie ons aan, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Vrijdag hebben we de asresten van Sari opgehaald, samen met een mooie urn en het pootafdrukje, die nu een speciaal plekje thuis hebben.

Onze oprechte dank gaat uit naar Desiree en Heico voor hun geduld en het luisterend oor, vooral voor de kinderen. We willen benadrukken dat we erg tevreden zijn met de nieuwe watercrematie. 5 sterren is eigenlijk te weinig, liever een 10! Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Brenda, Luuk en de kinderen.
David David uit Bussum heeft geschreven op 21 december 2023 om 00:23
Lieve Desiree & Heiko,
Dank voor jullie liefdevolle betrokkenheid.
Diesel, onze lieve Berner Sennen moesten we na 12 jaar laten inslapen. Een groot verdriet. Dat snappen jullie.
Met compassie hebben jullie ons ontvangen. Jullie gaven ons alle tijd om afscheid te nemen en waren duidelijk over de te volgen procedure.
Na ruim een week konden we de urn ophalen, samen met prachtige ingelijste poot-afdrukken en het tranen flesje.
Jullie zijn dienstbaar en verstaan jullie vak. Grote dank!
André en Gerdien André en Gerdien uit Almere heeft geschreven op 1 december 2023 om 18:32
Met groot verdriet en verlies moesten we op 13 november Simba weg brengen naar Anubis.
We werden daar warm ontvangen door Heiko en Heiko gaf ons alle tijd om afscheid te nemen van Simba op 16 november is Simba gecremeerd en is daarna terug gekomen en werden we gebeld door Heiko, dat Simba terug was.
Afgelopen woensdag Simba opgehaald in een mooie urn-tje en ook toen werden we warm onthaald door Heiko.
Ook het poot afdruk en het tranen flesje was heel mooi gedaan.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen van Simba.
Rick van Dugteren Rick van Dugteren uit Almere heeft geschreven op 29 november 2023 om 18:10
Je huisdier verliezen, in ons geval ons eerste hondje, doet ontzettend veel pijn.
We hadden ons geen beter afscheid kunnen wensen.
Heiko en Desireen hebben hier een heel dierbaar moment van gemaakt.
Ongelofelijk bedankt !!!
Rick en Silvena
Johnsen Johnsen uit Almere heeft geschreven op 22 november 2023 om 22:28
Hartelijk dank voor alle moeite die er gedaan is voor ons , het schitterende ingelijste poot afdruk van onze kat is ontzettend duidelijk en het tranen flesje geeft ons een ontzettende mooie blijvende herinnering.
Dank u wel
Angelina van Gulik-Lautenbach Angelina van Gulik-Lautenbach uit Almere heeft geschreven op 15 november 2023 om 19:15
Ik heb met groot verdriet afscheid moeten nemen van mijn lieve hond Mika.Heiko kwam haar bij mij thuis ophalen en ik kon op mijn gemak afscheid van mijn lieve hond nemen en Heiko reed met haar in zijn auto heel rustig bij mij de straat uit en dat vond uk heel mooi.Ik ben ook liefdevol door Heiko en Desiree ontvangen voor het ophalen van de pootafdruk en het tranenflesje van Mika.Dank jullie wel voor jullie goede zorgen in deze tijd voor mij van verdriet.Liefs van Angelina van Gulik-Lautenbach
Daphne en Rene Daphne en Rene uit Almere heeft geschreven op 4 november 2023 om 10:51
Onze golden retriever Gino kon zich geen betere en liefdevolle laatste uitvaart wensen dan bij Desiree en Heiko. De rust, kalmte en vooral het respect naar het dier en de empathie naar ons gaf ons een zeer warm gevoel in deze troosteloze tijd. Alles met liefde en zorg..
Heel veel dank voor de goede zorgen, namens ons en vooral namens Gino.
Sempre nel cuore.
Monique Monique uit Almere heeft geschreven op 27 oktober 2023 om 20:42
Lieve Desirée en Heiko,

Voor de tweede keer in drie jaar moest ik afscheid nemen van een huisdiertje, dit keer mijn lieve, flinke, stokoude katertje Ventje.

En waar ik drie jaar geleden met lood in mijn schoenen jullie sfeervolle pandje betrad, voelde het nu anders…vertrouwd…het voelde goed.
Wetende hoe respectvol jullie toen waren, wist ik ook nu dat ik mijn Ventje in goede handen achterliet.

Het opbaren, de aandacht, en natuurlijk dat tranenflesje…zo tastbaar en lief!!!

Empathisch vermogen is jullie niet vreemd (want zeg nou zelf: wat kunnen mensen tenslotte doorzagen over het gemis en die stilte in huis), die verhalen horen jullie aan de lopende band, iedere dag weer, en toch weten jullie het op te brengen om diezelfde verhalen aan te horen en er ook in mee te gaan…chapeau!

Heb een ring gekocht bij jullie, een schattig ringetje, met de as van mijn twee katertjes erin verwerkt…ben er zó blij mee, en ook nu weer…de aandacht waarmee het ringetje mij werd overhandigd..zó persoonlijk, echt fantastisch!

Ik hoop dat jullie dit waardevolle werk nog jaren zullen volhouden, hoe hectisch ook, ik kan als geen ander zeggen dat jullie een enorme steun zijn geweest in moeilijke tijden…voor mij en ik weet zeker, voor zoveel andere dierenvrienden, mijn petje af voor jullie.

Knuffel van mij, ook aan die twee lieve honden…die vormen wat mij betreft een waardevolle toevoeging aan jullie zinvolle bestaan....keep up the good work!

Warme groet,
Monique
Nelly Heijbrock Nelly Heijbrock uit Almere heeft geschreven op 13 oktober 2023 om 17:13
Wat werd onze lieve hond Boedha met liefde behandeld. Zo fijn om te weten waar je haar achter moet laten, dat doet heel veel pijn, maar had geen betere plek geweten waar ze zo met liefde met haar om gaan. Heel veel dank
Ina Horn Ina Horn uit Almere heeft geschreven op 6 oktober 2023 om 19:25
Vandaag de as van mijn lieve Donnna opgehaald. Stond al klaar op een mooi plekje, heel respectvol en geduldig mocht ik een mooie urn uitzoeken die daarna voorzichtig gevuld werd. Echt een aanrader om uw geliefde huisdier door deze mensen te laten verzorgen.
Petra & Michelle Petra & Michelle uit Vianen heeft geschreven op 9 augustus 2023 om 13:20
Lieve Heiko & Desiree,

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor Aaron na zijn overlijden. Wij zijn dankbaar dat we op deze manier afscheid hebben kunnen nemen van onze grote vriend. Toen we de as van Aaron kwamen ophalen hebben we nog even fijn gepraat en zelfs gelachen. Wij raden het echt iedereen aan om hier zijn huisdier te brengen.

Lieve groet,
Petra & Michelle den Iseger
Eveline Eveline uit Naarden heeft geschreven op 28 juli 2023 om 08:12
Wat zijn wij blij dat wij onze allerliefste hond Siep tot het allerlaatste moment goed hebben kunnen verzorgen. Het definitieve afscheid van Siep bij Anubis verliep voor ons zo warm en respectvol, er was alle tijd, alles werd goed uitgelegd, en hoewel we in tranen waren, waren we blij met de mooie plek waar we Siep nu moesten achterlaten. Dus heel veel dank voor alle goede zorgen lieve mensen van Anubis! 🐾
Marvin en marrit Kasanwirjo Marvin en marrit Kasanwirjo uit Almere heeft geschreven op 24 juli 2023 om 22:37
Met pijn in ons hart moesten wij afscheid nemen van onze Frans bulldog Stitch, die maar 3,5 jaar oud mocht worden.
We zullen je missen lieverd.
Uit ons leven maar nooit uit ons hart ❤️

Mvg groet en een traan
Familie Kasanwirjo
Baasjes pluisje Baasjes pluisje uit Almere heeft geschreven op 22 juli 2023 om 17:24
Me dochter haar lieve hamster (pluisje)was overleden in het weekend en desiree&heiko reageerde alsnog op onze vraag,terwijl zei nog vakantie hadden de volgende dag konden wij pluisje afgeven aan deze lieve mensen,
Namen ook rustig de tijd voor uitleg wat ook super fijn was,Anubis ligt ook op een mooie fijne plek en daar binnen een fijne warme huiselijke sfeer erg fijn en genoeg keus aan mooie urnen groot en klein
Bedankt voor de goede zorg,en dat mijn dochter vrij snel pluisje weer thuis heeft in een mooie hand gemaakte urntje.
Han en Els Han en Els uit Hilversum heeft geschreven op 12 juli 2023 om 17:18
Anubis Almere is een zeer sfeervol, professioneel en kleinschalig dierenuitvaartcentrum van Desiree en Heiko, gelegen in een mooie bosrijke omgeving. Wij zijn heel blij en dankbaar dat we hier naartoe zijn gegaan voor het afscheid en de crematie van onze lieve en onvergetelijke kat Zorro, die we onverwacht hebben moeten laten inslapen. Hij was 14 jaar oud.
Wij hebben Zorro zelf naar Anubis in Almere gebracht. Met heel veel compassie en respect stelden Desiree en Heiko ons in de gelegenheid om binnen bij een speciaal daarvoor ingerichte plek ongestoord en in alle rust afscheid van Zorro te nemen. Binnen twee weken konden we de as van Zorro ophalen om hem uit te strooien in onze tuin waarin hij zo graag rondliep. Ook voor dat toch wel moeilijke ophaalmoment namen Desiree en Heiko alle tijd. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun liefdevolle zorgen en professionele hulp bij het afscheid van onze lieve Zorro.
Karin van Beers-Reisch Karin van Beers-Reisch uit Kortenhoef heeft geschreven op 2 juni 2023 om 17:50
Ondanks ons verdriet v d afgelopen dagen, wetende dat we onze labrador, Pomme, moesten helpen om niet langer geconfronteerd te worden met al haar ouderdomskwalen, bijna 14 jaar. Door Heiko en Desiree zijn we zijn we op een prachtige locatie, hun warme betrokkenheid ontvangen om tenslotte nog een laatste keer in de daarvoor stemmige afscheidsruimte afscheid te nemen.
Wat een liefdevolle en waardige gelegenheid hebben jullie ons gegeven voor onze altijd trouwe en blije vriend❤️
Michael & Eefje Michael & Eefje uit Hilversum heeft geschreven op 17 mei 2023 om 17:06
Lieve Heiko en Desiree,
Wat waren we verdrietig dat we uiteindelijk toch plotseling onze lieve kat Zoë moesten laten inslapen, maar wat zijn we dankbaar dat we op zo'n mooie manier afscheid van haar konden nemen bij Anubis. Hoe groot het verdriet en gemis nu ook is, het geeft ons troost dat er tot het einde toe goed voor haar is gezorgd. Bedankt voor alle goede zorgen!
Lieve groetjes, Michael & Eefje
Sylvia Voogel Sylvia Voogel uit Almere heeft geschreven op 20 april 2023 om 00:08
Met pijn in mijn hart heb ik 3 april mijn kleine meisje,mijn dierbare chihuahua moeten laten gaan op 12, 5 jarige leeftijd.
Ik belde naar Anubis of ik haar dezelfde dag nog langs kon brengen om haar te laten cremeren.
Ondanks dat ze het heel druk hadden en eigenlijk geen plek meer hadden in de agenda werd er toch een plaatsje voor mij vrijgemaakt,zo liefff.
We werden heel lief en medelevend ontvangen in een hele warme huiskamer met natuurlijke tinten.
Naast de huiskamer stond Yentl haar mandje al klaar,op een zacht tapijt,kaarsjes aan,waar ik haar in kon overleggen.
We kregen,ondanks alle drukte, alle tijd om afscheid van haar te kunnen nemen.
Omdat we Yentl alleen wouden laten cremeren zou het zo'n 2 weken duren eer ze weer thuis zou komen.
En inderdaad ,vandaag na 2 weken hebben we haar opgehaald en is ze weer thuis.
In een hele mooie urnpot,bij Desiree en Heiko gekocht, staat ze nu in de huiskamer met een kaarsje erop te branden.
Ook een hele mooie ashanger gekocht.
Lieve Desiree en Heiko,bedankt voor alles,jullie steun,jullie hartverwarmende ontvangst en de crematie die jullie geregeld hebben.
Jullie zijn toppers!!!
Vriendelijke groetjes!!
Susan McCarthy Susan McCarthy uit Almere heeft geschreven op 12 april 2023 om 19:11
Bedankt lieve Desiree en Heiko, het immense verdriet heeft een warme deken gekregen door de manier waarop jullie ons hebben opgevangen toen we onze Zoé bij jullie hebben gebracht, er werd tijd voor ons genomen en er stond al een mandje voor haar klaar, de omgeving was zo warm ingericht…zo huiselijk. Het verlies van onze kleine westie heeft echt een impact op ons leven, het was fijn om hier echt over te kunnen praten met jullie. En vandaag hebben we Zoé haar as gehaald en alles stond er weer zo verzorgd en liefdevol bij. Echt heel veel respect voor de begeleiding die jullie geven ❤️ bedankt voor alles, al jullie zorg voor Zoé.. het was het allerlaatste wat we nog voor haar konden doen en zo zo dankbaar dat ik jullie hiervoor gevonden heb.
Rachel en John Rachel en John uit Almere heeft geschreven op 7 april 2023 om 22:04
Helaas hebben wij ons kattenkind van 17 jaar moeten laten gaan en ik heb toen contact gezocht met Anubis. Direct bij binnenkomst al het gevoel dat Bic in goede handen was.
Het eeste ontvangst door slapende Odin en daarna de vrolijke Olaf die ons kwispelend ontving in de huiskamer.
Het gevoel dat Desiree en Heiko ons gaven was rust.
Niets gehaast en alle tijd om Bic gedag te zeggen. Bij het ophalen stond er een tranenflesje met alle kleuren haartjes van Bic en zijn urn klaar op een warm kleedje.
Ook bij het ophalen geen haast even een tijd voor mij.
Dank jullie wel kanjers voor de goede zorgen voor ons kattenkind 🙏🏻
Jolanda de Winter Jolanda de Winter uit Huizen heeft geschreven op 3 april 2023 om 07:53
Lieve, warme mensen met aandacht. Van het ophalen van Tessa haar as hadden ze een mooi moment gemaakt. Dank jullie wel.
Rowin Rowin uit Almere heeft geschreven op 29 maart 2023 om 20:07
Super lieve mensen die echt met liefde hun werk doen
Ze hebben mij heel erg goed geholpen na dat mijn katten kind overleden was. Je hebt de tijd om afscheid van je beestje te nemen in een mooie rustige omgeving & er is van alles mogenlijk.
wat ik erg prettig vind aan Heiko & Desiree is dat hun echt heel persoonlijk met je omgaan , en ze nemen echt de tijd om naar je wensen te luisteren.
Hier ben je geen nummer !!

Toen ik mijn kat zijn as kwam ophalen hadden ze het weer heel mooi neergezet en veel aandacht aan besteed.
Dit helpt echt bij het verwerken

Mocht het verdrietige moment ooit komen dat je jou huisdier moet laten inslapen dan raad ik Heiko & Desiree 100% aan !

Wil jullie nogmaals harstikke bedanken voor de goede hulp & de zorg over mijn beestje wat jullie met veel respect hebben gedaan. 🌹🐾
Monika Monika uit Muiderberg heeft geschreven op 24 maart 2023 om 11:00
Met zo veel verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve grote beer bara. Wat doen jullie het goed en respectvol!
Bara is opgehaald bij ons thuis en na een lief telefoontje mochten wij hem weer ophalen.
De liefde voor jullie werk is erg voelbaar!!!
Jullie werkwijze is een troost in het grote verdriet.
Heel erg bedankt 🙏🏻
Lieve groetjes Monika
Familie Fleijsman Familie Fleijsman uit Almere heeft geschreven op 15 maart 2023 om 19:30
Onze lieve Max hebben wij moeten laten inslapen, en toen zelf naar Anubis gebracht. Daar zijn wij liefdevol opgevangen door Desiree en Heiko (en Odin en Olaf), en hebben wij rustig afscheid mogen nemen van Max. We kregen alle tijd die wij nodig hadden, wat heel fijn was. Anderhalve week later hebben wij hem weer opgehaald, en nu een mooi plekje gegeven in de woonkamer.
Dank Desiree en Heiko (en Odin en Olaf)
Patrick & Mireille Patrick & Mireille heeft geschreven op 26 november 2022 om 20:35
Ondanks dat ons lieve hondenkind al 13,5 jaar was, kwam het afscheid onverwachts. Door onze buren werden wij op Desiree en Heiko gewezen. En wat was het afscheid mooi, ontroerend en respectvol. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.
Ben en Marga Derriks Ben en Marga Derriks uit Bussum heeft geschreven op 10 november 2022 om 20:58
Lieve Desiree en Heiko,
Op 12 oktober 2022 hebben we met vreselijke pijn in ons hart afscheid moeten nemen van onze lieve Jack Russel Kim die helaas maar 11 jaar oud mocht worden. Vervolgens hebben we haar zelf naar Almere gebracht waar we haar bij jullie achter hebben gelaten in het vertrouwen dat jullie voor haar individuele crematie zouden zorgen. Daarna hebben we de restjes van Kim weer op 31 oktober op mogen halen. Ze staat vanaf die tijd in een prachtige urn bij ons thuis, dat geeft ons het goede gevoel dat ze toch weer bij ons is.
Heel hartelijk dank voor de bijzonder prettige wijze waarop jullie het verzorgen van de crematie en de nazorg hebben gedaan.
Lieve groeten Ben en Marga.....
Marlies Rob en Naomi Marlies Rob en Naomi uit Almere heeft geschreven op 2 augustus 2022 om 19:19
Lieve Desiree en Heiko,

Dank jullie wel voor alle goede en liefde volle zorgen na dat onze knuffelbeer Xantos is geëuthanaseerd op 12-07-2022

Van brengen tot ophalen alles tot in de puntjes verzorgd met zoveel warmte en liefde en vooral de tijd die jullie nemen tijdens het afscheid.

Vandaag hebben wij Xantos weer kunnen ophalen. Ook onze andere ODH Ylva heeft aan de urn mogen snuffelen.
De urn de poot afdruk zijn haartjes alles staat mooi bij elkaar op ons dressoir. Zo is Xantos weer in ons midden daar waar hij hoort.

Dank jullie wel voor alles rond de nazorg van Xantos tot in de puntjes geregeld en verzorgd..

Lieve groeten Rob Marlies Naomi
Rob en Sylvia Rob en Sylvia uit Almere heeft geschreven op 26 juli 2022 om 17:40
Hierbij willen wij jullie nog even bedanken voor de gastvrijheid.
En de goede zorgen voor onze jat Binkie
En het afscheid van Binkie onze kat.
De Urn staat mooi op de kast bij ons.
En zijn blij dat we Binkie zo toch nog bij ons mogen hebben.
Vriendelijke groet, Rob en Sylvia.
Roxanne Roxanne uit Almere heeft geschreven op 21 juli 2022 om 20:03
11-07-2022 onze beste trouwe vriend Shadow (14 jaar ) zelf naar Anubis mogen brengen, nadat hij vredig thuis uit zichzelf is heen gegaan. Wij zijn zeer respectvol ontvangen op een prachtige locatie, ook is Shadow eervol op een altaar gelegd om een waardig afscheid te kunnen en mogen nemen. Vandaag 21-07-2022 het as en urntje op kunnen halen en ook daarbij werd hij weer met alle respect op het altaar geplaatst met bloemen en kaarsen. Deze manier van afscheid nemen gaat ons helpen om het een plekje te kunnen gaan geven. Ook door het medeleven van Heiko en Desire. Bedankt daarvoor! Hij is weer thuis en heeft een mooie plek gekregen.
Liefs Barry, Roxanne en de kinderen.
Henk Henk uit Almere heeft geschreven op 18 juli 2022 om 13:53
Ons overleden hondje Mickey naar Anibus gebracht.
Het was onze eerste hond die thuis was overleden en hebben bewust voor Anibus gekozen omdat deze mensen vriendelijk, begrijpend en zorgzaam je ontvangen.
Heel duidelijk in wat de mogelijkheden zijn en wat erna ging gebeuren.
Toppers dat jullie dit zware werk voor deze regio doen en zeker met gevoel voor de dieren!
Ingrid en Joëlle Ingrid en Joëlle uit Huizen heeft geschreven op 4 juli 2022 om 12:38
We hebben Dopey na 12jaar In moeten laten slapen, dit hebben we thuis laten doen, ik kan iedereen dat adviseren.
Daarna hebben we haar naar Anubis gebracht, waar we liefdevol werden opgevangen.
Ik wil hierbij Desire en Heiko bedanken, het was voor ons vreselijk maar jullie hebben het dragelijker gemaakt.
Het enige was dat het best lang duurde voordat Dopey gecremeerd werd, vond vooral Joëlle erg lastig.
Maar verder alles netjes geregeld.
Lieve groeten Ingrid en Joëlle
Emmy Emmy uit Amersfoort heeft geschreven op 30 mei 2022 om 17:38
Op 17 mei onze Barrel met veel verdriet zelf gebracht bij Anubis.
Hele respectvol behandeld door Desire en Heiko. Het enige jammer is dat we het erg lang vonden duren voordat Barrel gecremeerd werd. We hebben hem opgehaald en heeft nu een mooi plekje in huis.
Caroline Caroline uit Almere filmwijk heeft geschreven op 18 mei 2022 om 11:31
We hebben onze duitse dog Shiva thuis laten inslapen. We wilden haar zelf naar Anubis brengen. We mochten in de avond zelf bepalen hoe laat we haar konden brengen. Liefdevol werden we opgevangen. We hebben shiva individueel laten cremeren. As in prachtige koker ook mooie urn besteld. Mooi klein flesje met haartjes van Shiva erin. Alles verliep liefdevol. Erg blij met Anubis!!
Caroline Caroline uit Almere Haven heeft geschreven op 7 mei 2022 om 21:56
Naar aanleiding van mijn vorige bericht in het gastenboek heb ik een e mail van Desiree en Heiko gekregen hierover. Hierin hebben zij voor mij duidelijk gemaakt dat onze Britt een liefdevol asverstrooiing op zee krijgt daarna wordt ook nog een filmpje op Facebook geplaatst. Dus geen kaartje maar wel deze warme liefdevolle asverstrooiing op zee. Dus al met al toch blij dat ik voor Anubis Almere heb gekozen.
Caroline Caroline uit Almere heeft geschreven op 2 mei 2022 om 12:09
Met veel verdriet onze trouwe Britt laten inslapen op 13 april. Wij hebben haar laten ophalen door Anubis. Volgende dag zelf gebeld of zij al opgehaald was, dat was gelukkig zo en zij wilde mij net bellen. Schrok van de mededing dat zij later nog vervoerd moest worden. Zij vertelde dat zij dat keurig deden in een mandje. Mijn andere honden heb ik altijd in Naarden laten cremeren en kreeg dan altijd een lief kaartje met de mededing wanneer en hoe laat dat gebeurd is. Van mijn dierenarts kreeg ik nu ook weer een lief persoonlijk geschreven kaartje, dat doet je toch goed. Van Anubis kreeg ik alleen een rekening via mijn mail.
Rob en Silvia Spek Rob en Silvia Spek uit Almere heeft geschreven op 17 april 2022 om 16:12
Met pijn in ons hart hebben we onze kanjer Djen moeten laten inslapen op 16 maart 2022, na het thuisbezoek van de dierenarts is Djen vredig ingeslapen, hierna contact gezocht met Desiree om Djen te laten ophalen.
Heiko kwam Djen ophalen, zeer respectvol en begripvol.
Het verlies is zo pijnlijk en gaat zo snel, dat we nog in alle rust de volgende dag afscheid hebben kunnen nemen.
We hadden besloten om Djen individueel te laten cremeren, en hebben een mooie urn uitgezocht. Nadat alles geregeld was konden we Djen ophalen, dit was prachtig opgesteld op de plek we ook afscheid hadden genomen van onze kanjer.
We willen Desiree en Heiko hartelijk bedanken voor alle genomen moeite.
Laura Laura uit Almere heeft geschreven op 6 april 2022 om 12:18
Ben super tevrede over Anubis hoe hun het hebben gedaan zo mooi en liefde vol!!
En zo vriendelijk mensen was blij dat hun het gedaan hebben heel raar aan de ene kant blij dat het zo mooi is gedaan maar aan de andere kant een heel verdrietig je moet dan afscheid nemen van je geliefde maatje
Fam Broks Fam Broks uit Almere heeft geschreven op 9 maart 2022 om 11:27
op 27-02-2022 is onze hond Joek van ruim 13 jaar op het strand van Petten in elkaar gezakt en overleden. Voor zijn leeftijd was hij nog erg fit dus dit was totaal onverwachts. Wat een mooie dag had moeten worden met onze twee honden is in een tragedie geëindigd. Wij hebben onze overleden Joek zelf van het strand naar onze auto gebracht. Onderweg terug naar Almere hebben wij vanuit de auto Anubis gebeld. Na thuis met onze volwassen kinderen afscheid te hebben genomen van Joek konden wij diezelfde avond ons allerliefste maatje naar Anubis brengen en daar zijn wij heel hartelijk en liefdevol ontvangen. Joek is gecremeerd en wij hebben onze lieverd na ruim een week weer mogen ophalen waar er met veel respect met onze lieve Joek is omgegaan. Het tranenflesje met wat haard van Joek zal voor altijd een prachtig plekje bij ons thuis krijgen en de as in de mooie "strand" strooikoker (zo toepasselijk)zullen wij zelf verstrooien als de tijd daar is. Dank Heiko en Desiree voor de goede laatste zorg van onze lieve Joek en de eerste opvang van ons, wij waren totaal in shock. Mede door jullie warmte en aandacht kunnen wij de plotselinge dood van onze hond, onze allerbeste vriend, ons dierbare gezinslid een plekje geven.
Fam Haagsma Fam Haagsma uit Almere heeft geschreven op 10 februari 2022 om 10:50
2 weken geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze lieve Faya 13 jaar en 11 maanden is ze geworden in 1 dag alles moeten regelen we hebben haar zelf naar Anubis gebracht waar wij liefdevol werden ontvangen door Heiko alles tot in de puntjes geregeld en 09-02-2022 weer opgehaald zo mooi gedaan op het plekje waar we haar ook hebben achter gelaten kwam ze weer even terug op dat zelfde plekje nu is ze weer thuis bij ons ik wil jullie Heiko en Desiree heel erg bedanken voor de liefdevolle zorg die jullie ons hebben geboden toppers zijn jullie
Barbara Barbara uit Diemen heeft geschreven op 22 januari 2022 om 12:23
Dank en een klein minpuntje.
Al vele maanden verstreken sinds we onze poezenman moesten laten inslapen en nu pas in staat om een paar regels te schrijven. Ondanks Covid kwam U hem thuis ophalen en was er tijd voor een praatje over Bambi, het verdriet en het bespreken van de mogelijkheden. Later kreeg ik dat schattige flesje met een plukje haar en een laatste pootafdruk in een lijstje. Het enige minpunt, voor mij persoonlijk, was dat Bambi 4 hele dagen ergens heeft gelegen voor de uiteindelijke crematie. Dat was voor mij heel erg moeilijk.
groet, Barbara
Patty en Kees de Groot Patty en Kees de Groot uit Almere heeft geschreven op 17 januari 2022 om 20:11
Het is inmiddels meer dan 3 maanden geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze lieve Labrador, onze grote vriend Benji. Wij zijn echter zeker niet vergeten wat Desiree en Heiko voor ons betekend hebben. Vandaar alsnog dit bericht in het gastenboek want zij verdienen dit absoluut. Heiko heeft Benji bij ons thuis opgehaald. Benji werd keurig in een mand gelegd en toegedekt met een kleed, maar wel mooi met z’n lieve bruine koppie er bovenuit. Samen met Heiko hebben we Benji naar de auto gebracht, nog één laatste knuffel, daarna reed Heiko heel zachtjes de straat uit en hebben we onze Benji uitgezwaaid. Het was een heel verdrietig maar tegelijk een mooi respectvol moment. Wij hebben ervoor gekozen om Benji te laten cremeren met de bedoeling om zijn as, wanneer wij daar aan toe zijn, uit te strooien op één van Benji's favoriete wandellocaties. Twee weken later konden wij zijn as ophalen. Deze stond op een speciaal plekje klaar met daarbij een klein glazen flesje waarin wat haar van zijn vacht was gedaan als herinnering. Een brandend kaarsje maakte het geheel compleet. Heel mooi en respectvol! We voelden ons heel verdrietig en ondanks dat het al avond was namen Desiree en Heiko alle tijd om met ons te praten hetgeen een enorme steun voor ons was. Desiree en Heiko hebben niet alleen een groot hart voor dieren maar ook voor mensen! Lieve Desiree en Heiko, nogmaals bedankt voor de wijze waarop jullie het afscheid van onze grote vriend en gezinslid hebben begeleid.
Rob de Vries Rob de Vries uit Weesp heeft geschreven op 10 januari 2022 om 14:14
Beste Desiree en Heiko. Dank voor jullie professionele houding bij het afscheid en de crematie van onze kat Binky. Jullie toonden je begripvol, en gaven ons alle tijd en ruimte om op gepaste wijze afscheid te nemen.
Jullie hebben ook een ruime en mooie keus in gedenk artikelen.
Harm Slor Harm Slor uit Almere heeft geschreven op 2 januari 2022 om 13:35
Het is alweer vele maanden geleden dat mijn Golden Retriever ‘Boeing’ na 11,5 jaar overleed. De persoonlijke en liefdevolle zorg na zijn overlijden door Anubis, maakte het afscheid niet alleen heel bijzonder maar zorgt ervoor dat ik nu na zoveel maanden daar nog altijd met een heel goed gevoel aan terugdenk, het was volledig in de waardigheid die ‘Boeing’ eigen was.
Nu het verdriet en gemis meer vorm hebben gekregen willen wij nogmaals Anubis danken voor hun professionaliteit en medeleven.
Mike Sam Milena en Wanda Mike Sam Milena en Wanda uit Almere heeft geschreven op 19 november 2021 om 11:10
Ook wij hebben onze hond Jethro door Anubis laten ophalen. Met zorg en liefdevol voor huisdieren hebben ze hem verzorgd en als extra aandenken een tranenflesje met zijn vacht meegekregen. Met zoveel zorg en aandacht een urn uitgezocht en hebben we hem weer thuis gekregen. Veel dank voor jullie aandacht en fijne afwikkeling van zijn crematie. Dit hebben we zeer gewaardeerd.
Hester Hester uit Almere heeft geschreven op 25 oktober 2021 om 12:50
Het afscheid moeten nemen van onze lieve hond van bijna 13 jaar viel ons zwaar. Onze dierenarts assistente vertelde ons over haar ervaringen met Anubis. Dat gaf een goed gevoel. Wij hebben onze hond zelf naar Anubis gebracht, en daar werden we zo lief opgevangen. De huiselijke sfeer, de tijd en aandacht waren heel fijn. Na de crematie mochten wij de as komen ophalen, dat ging ook zo liefdevol. We zijn verdrietig en we missen hem heel erg, maar dat we dit voor hem hebben kunnen doen voelt goed. Bedankt Heiko en Desiree.
Hoogerbrug Hoogerbrug uit Almere heeft geschreven op 30 september 2021 om 20:32
Na 10 jaar onze lieve diva moeten laten inslapen maar wat heb ik geluk gehad met deze lieve mensen wie ik altijd kon bellen als ik nog vragen had ben ik blij dat we op deze manier onze lieve diva na laatste rust plaats konden brengen en haar opgehaald wat zo mooi was hoe ze daar stond echt heel erg bedankt
Nancy, Julian en Cees de Moor Nancy, Julian en Cees de Moor uit Almere heeft geschreven op 10 juni 2021 om 21:17
Op 7 maart is onze Lisa (bracco Italiano) plotseling overleden. Bij de dierenarts onze dame laten inslapen. Van vrienden had ik vernomen dat je je trouwe huisvriendin kon laten cremeren. Veel informatie van onze vrienden uit het verleden verkregen. Kortom telefonisch contact met Anubis (Heiko) en heeft onze hond op zondagmiddag opgehaald. Met zeer veel respect. Ook de opbaring van onze Lisa was een ervaring en zo plechtig om dit te mogen ervaren. Privé crematie gekozen voor onze Lisa. Tevens een supermooie Urn uitgezocht. In alle rust kunnen uitzoeken en goed advies verkregen. Uiteindelijk enkele weken later is Lisa weer thuis gekomen. Zeer dankbaar om dit te mogen ervaren en het verdient vermeld te worden dat Anubis zeer medelevend en respectvol ons bij hebben gestaan in het cremeren van onze Lisa. Wij willen Heiko en Desiree onze dank uitbrengen voor de begeleiding tijdens het rouwproces.
Sjoerd en Mrina Sjoerd en Mrina uit Almere heeft geschreven op 31 mei 2021 om 20:58
Na 16 mooie jaren is onze lieve hond Lucy een natuurlijke dood gestorven. Anubis heeft ons alle zorg omtrent de crematie uit handen genomen. Je bent zelf bezig het verlies te verwerken. Lucy was opgebaard in een prachtige omgeving, met een gewaardeerd persoonlijk accent. Met liefde en gevoel voor emoties werden we door het proces geleid, waarbij de focus lag op het waardig afscheid kunnen nemen van Lucy. We willen jullie bijzonder hartelijk danken voor de steunende woorden en uiterst aangename manier van contact. Het verlies is er niet minder door, maar het geeft een goed begin aan het verwerkingsproces.
willemse willemse uit Almere heeft geschreven op 25 mei 2021 om 18:35
bij deze wil ik jullie bedanken voor de rust , de troostende woorden bedankt het voor alles perfect te regelen wat er bij komt omdat het verdriet al zwaar genoeg was.
ik kan niets bedenken wat niet tot in het kleinste detail is geregeld. onwijs bedankt voor dat oh zo belangrijke plukje haar in een mooi glazen flesje
onze Alpha is veel te vroeg overleden maar door jullie hebben we alpha een mooi en waardig afscheid kunnen geven..

bedankt voor alles
Ton Cats Ton Cats uit Almere heeft geschreven op 16 april 2021 om 17:25
Afscheid nemen van onze 17jarige hond Odie was erg moeilijk, de goede zorgen van Desiree en Heiko deden
Ons erg goed, hij lag mooi opgebaard en we konden rustig afscheid nemen. net hebben we de urn met zijn as opgehaald. Het flesje met zijn haren was een mooi geschenk. Dank voor alles!
Fam Thomas Fam Thomas uit Almere heeft geschreven op 14 april 2021 om 14:33
Heel prettig onze hond Astor is hier gecremeerd. Wij zijn zeer netjes geholpen en tevreden afgehandeld door deze mensen. Echt een aanrader bij zo veel verdriet. Ik heb het als zeer prettig ervaren dank jullie hiervoor ?
Dorien Kristensen Dorien Kristensen heeft geschreven op 5 april 2021 om 19:21
Jarenlang hebben wij voor onze lieve, lieve, lieve hond Flopa mogen zorgen. Haar laatste reisje moesten wij uit handen geven, wat we erg moeilijk vonden. Gelukkig was Flopa in hele goede handen bij Heiko en Desiree. Met een gerust hart hebben we het uit handen kunnen geven. Zij hebben op een zorgvuldige, warme en respectvolle manier de uitvaart van Flopa verzorgd. Heel erg bedankt Heiko en Desiree!
S. Wakan S. Wakan uit Almere heeft geschreven op 28 maart 2021 om 16:53
Wij hebben onze kater van 4 jaar helaas in moeten laten slapen, i.v.m. een tumor in zijn hoofd.
We hebben hem laten cremeren bij Anubis en alles is meer dan perfect verlopen. Je kunt duidelijk merken dat je met professionals te maken hebt.
Sjef en Yvonne Reijns Sjef en Yvonne Reijns uit Almere heeft geschreven op 23 maart 2021 om 19:30
Lieve Heiko en Desiree
Wij willen jullie bedanken voor de zeer lieve ontvangst toen we de as kwamen halen van onze Bruce onze golden retriever hij was ruim 13 jaar geworden hij was voor ons een vriend een maatje ons kind zo noemde wij hem
Jullie begrip daarvoor was groot zijn urn heeft een mooi plekje gekregen hij is weer een beetje bij ons
Bedankt
Harry en Riet Houben Harry en Riet Houben uit Hilversum heeft geschreven op 10 maart 2021 om 11:27
19 februari 2021 hebben we tot ons grote verdriet onze lieve Boris moeten laten inslapen. Hij was pas 4 jaar oud.
Na de euthanasie bij de dierenarts hebben we hem zelf naar het crematorium gebracht.
De ontvangst daar was zeer respectvol. In de schemerdonkere warme huiskamer konden we een beetje bijkomen en ons verhaal doen. Later het afscheid in de aparte ruimte achter de huiskamer.
Ook het ophalen van de as van Boris was uitermate goed verzorgd.
Boris is weer thuis. We wachten nu op een gunstig moment om zijn as uit strooien op de hei.
Heiko en Desirée, wat hebben jullie veel voor ons betekent in die moeilijke dagen.
Heel erg bedankt hiervoor!
Youri en Romy Youri en Romy uit Almere heeft geschreven op 4 maart 2021 om 19:21
Lieve Desiree en Heiko,

Wat waren wij blij toen onze cavia Vlekkie gisteren weer bij ons thuis kwam. Zoals afgesproken zat zij nu in een mooi urntje met daarop een klein beeldje. Ze lijkt er precies op! De kunstenares heeft echt haar best gedaan. De sieraden zagen er ook tiptop uit. Het meest blij waren wij misschien nog wel met het tranenflesje. Niet alleen omdat daar alledrie haar vachtkleuren in te zien zijn, maar ook omdat er stiekem nog drie haartjes uitsteken. Zo voelt het toch nog alsof we haar kunnen aaien.

Een huisdier verliezen is vreselijk, maar jullie maakten de situatie toch een beetje beter. Toen wij Vlekkie bij jullie brachten wisten wij gelijk dat zij in goede handen was. De ontvangstruimte voelt heel huiselijk, en wat hebben jullie toch een lieve hond!

Jullie tonen echt interesse en dat is zo veel waard. Mocht het helaas weer gebeuren dat wij afscheid moeten nemen van een dierenvriend, dan komen wij zeker terug!

Liefs,
Youri en Romy
B&D van Rijn B&D van Rijn uit Almere heeft geschreven op 8 februari 2021 om 16:55
Ondanks ons onverwachte verlies van onze Maine Coon Shooter, konden we gelijk terecht bij Anubis om een mooi afscheid te verzorgen. Dat voelde zeer prettig omdat het in alle rust met ons werd doorgenomen. De setting die Heiko en Desiree creëren is uitermate gepast en verzorgd. De unieke glasurn die we hebben kunnen uitzoeken geeft Shooter nog steeds een plekje in onze huiskamer en dat geeft ons troost. Dank je wel voor jullie goede zorgen!
Eliyah Eliyah uit Bussum heeft geschreven op 26 januari 2021 om 09:35
Onze liefe schattige grappige en nooit ondeugende Baby is hier op dit mooie plekje begraven en ik weet zeker dat hij het daar leuk vind alleen mis ik hem heel erg?❤️❤️
Familie van den IJssel Familie van den IJssel uit Almere heeft geschreven op 25 januari 2021 om 18:42
Op 24 december is onze allergrootste vriend Yukon overleden. Wij hebben bijna 13 jaar van hem mogen genieten. Hij was een super lieve en leuke hond en het gemis is daarom ook echt heel groot. Heiko en Desiree hebben er voor gezorgd dat wij hem met een gerust gevoel hebben kunnen laten gaan. Het zijn twee hele lieve mensen die er alles aan doen om je verdriet te verzachten. Bedankt voor de goede zorgen!
Sabine Sabine uit Almere heeft geschreven op 7 januari 2021 om 00:30
Disney was me eerste echte hondje. 13 jaar lang is hij mijn alles geweest en overal waar ik was was hij ook. Zijn overlijden kwam heel onverwachts en ik ben er nog kapot van maar ik had me geen beter afscheid kunnen bedenken. De rust bij jullie in de “huiskamer”. Ik was bang dat Disney een nummertje zou zijn maar dat was hij zeker niet. Alles werd in alle rust besproken en super mooi geregeld. Disney heeft nu dankzij jullie een heel mooi plekje terug hier in huis. Dank jullie wel voor alles!
Bobby en Inge Bobby en Inge uit Amersfoort heeft geschreven op 2 december 2020 om 19:50
Lieve Desiree en Heiko,
Vanaf het eerste contact voelde het zo goed dat jullie het afscheid en de crematie van onze lieve kat Teddy gingen verzorgen. Vol warmte, liefde en waardigheid hebben jullie dit vormgegeven. De rust van de woonkamer, en vooral de rust van jullie zelf: er was tijd, ruimte en aandacht om ten volle afscheid te kunnen nemen van Teddy. We konden ons geen waardigere laatste verzorging van Teddy wensen. Hoewel ik eerst niet had verwacht dat ik 2 keer afscheid nemen fijn zou vinden, was dit precies wat ik nodig had en heeft dit mij geholpen bij het verwerkingsproces. Jullie medeleven is troostend, ik wil jullie met mijn hele hart bedanken voor jullie inzet. Zijn urn staat ook echt prachtig.
Veel liefs,
Inge en Bobby
Gonny Gonny uit Almere heeft geschreven op 9 november 2020 om 19:50
Vanmiddag Tigri opgehaald.
Tigri onze lieve grappige kater. Wij moesten hem laten inslapen, helaas. Zijn leven was klaar, hij was op.
Hij is 19 jaar geworden.
Toen wij, mijn dochter en ik uit de auto stapte en richting deur liepen, kwam daar een prachtige hond met lieve kop en warme ogen ons tegemoet gelopen. Hij keek naar ons op met een blik die zeggen wilde kom maa, jullie Tigri is bij ons in goede handen, kom maar het is goed.
Dit prachtige spontane gebaar van Olaf zoals we later vernamen ontroerde mij tot tranen, ook mijn dochter Denise.
Wat zijn jullie Desiree en Heiko schatten!
Zo lief en met veel warmte ons te woord gestaan en mijn spraakwaterval begrepen.
Zo mooi en respectvol Heiko de as van Tigri bij prachtig kaarslicht in de urn gedaan.
En wat een prachtige urnen hebben jullie daar.
Ook de ruimte straalt zoveel warmte uit.
Wij zijn heel gelukkig dat wij onze liefste Tigri aan jullie hebben toevertrouwd.
Dank jullie wel en een knuffel voor die lieve prachtige Olaf
Heel veel liefs, Gonny van Leur
Tatiana van Staa Tatiana van Staa uit Almere heeft geschreven op 2 november 2020 om 20:49
Beste Heiko,

Gisterochtend heb je ons hondekind/zusje bij ons opgehaald.
Ons hele gezin was er bij. Deuren open en iedereen op afstand vanwege Corona.We hebben als gezin, samen met jou op een lieve ,respectvolle manier afscheid genomen van onze lieve Bordeauxdog Roxy.Jij straalde enorm veel rust uit en was zeer liefdevol. Onze Roxy wordt gecremeeerd, je hebt alles duidelijk uitgelegd. Zelfs toen je al de straat uit was gereden zag ik je iets later nog voorbij ons huis komen rijden.Dat voelde zooo goed, nog even een laatste moment langs haar huis. (je weet wat ik bedoel)?. Alvast bedankt voor alles. Een waardiger afscheid kunnen we voor Roxy niet wensen.

Mvg. Fam. van Staa
Rob Bakker Rob Bakker uit Almere heeft geschreven op 20 oktober 2020 om 16:28
Nog heel erg bedankt voor de uiterst goede zorgen die jullie hebben besteed aan het ophalen en verzorgen t/m de crematie van onze Tibetaanse terrier Romy .
Jullie waren erg meelevend en begripvol als je na 14 jaar en 9 maanden afscheid moet nemen van ons ( hondenkind )
Ook bedankt voor het helpen van onze zoon Niklas voor het uitzoeken van een prachtige urn in speciaal voor ( hem ) moeilijk moment.
Nogmaals veel dank.
Familie Bakker uit Almere
Romana en Irmelin Romana en Irmelin uit Almere heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 14:08
Lieve Desiree en Heiko,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen die jullie aan ons hebben gegeven voor Maya. Het is alweer een tijd geleden, maar vergeten doen wij het zeker niet! Vooral door de mooie uitvaart en afscheid die jullie voor ons en Maya hebben geregeld. Jullie hadden een prachtige fotoalbum gemaakt van Maya en daar kijken wij nog steeds in. De Urn, hondenpoot afdruk en traanbuisje staan nog steeds op het dressoir. Het leven gaat door ook zonder trippelen, blafjes en piepjes van Maya, maar dat weten jullie uit eigen ervaring ook wel. Wij weten zeker dat andere mensen die jullie geholpen hebben, jullie ook heel erg dankbaar zullen zijn.

Liefs Irmelin en Romana
Fam van der Tuin Fam van der Tuin uit Almere heeft geschreven op 25 september 2020 om 17:11
Lieve Desiree, Heiko en ? Olaf,

Woorden schieten tekort om uitdrukking te geven aan jullie liefdevolle zorg en toewijding voor een overleden huisdier.
Jullie zijn oprecht bijzondere mensen, die met véél liefde voor de dieren zéér betrokken zijn bij de uitoefening van het vak.
Op 17 augustus hebben wij na 14,5 jaar helaas afscheid moeten nemen van onze hond Bentley, een Cavalier King Charles Spaniel.
Vanaf het eerste contact met jullie tot aan het moment van ophalen van zijn as, zijn wij met warmte en hartelijkheid omringd.
De prachtige urn, zijn pootafdruk, het sieraad en niet te vergeten het tranenflesje stonden als altaartje mooi verzorgd gepresenteerd, het heeft ons diep geraakt!
De persoonlijke aandacht, het respect, de waardigheid en een luisterend oor zijn voor ons van onschatbare waarde geweest in deze verdrietige periode.
Mede dankzij jullie hebben wij Bentley het afscheid kunnen geven wat hij verdiende.
Dank jullie wel hiervoor!

Liefs
Wim, Anneke en Deborah
Daniëlle vd Roemer-Vet Daniëlle vd Roemer-Vet uit Huizen heeft geschreven op 27 juli 2020 om 20:27
Lieve Heiko Desiree en ? Olaf.
14 juli s avonds belde ik jullie totaal in paniek en overstuur dat 15 juli Rori werd ingeslapen en of jullie Rori in Huizen bij onze dierenarts wilden gaan ophalen dat vonden jullie geen probleem. Onwijs fijn telefoongesprek met Desiree gehad en naarmate het gesprek werd ik rustiger. 15 juli s avonds belde Heiko mij dat Rori bij jullie was. 16 juli is Rorimans gecremeerd. Vanavond hebben Romano en ik Rori opgehaald bij jullie met Mariska wat hebben jullie het prachtig ingericht Romano en ik waren zeer warm ontvangen Rori zijn hoekje mooi ingericht zo vredig. Wat wij als urn wilde ging niet door nu staat er een prachtige urn bij Rori zijn altaartje we zijn weer compleet als gezin. Lief hoe jullie reageerden toen ik zei Rori met een i want Richard schrijf je niet met een y Ro mano Ri chard. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen van onze hondenkind. Jullie zijn lieve mensen. Liefs Richard Daniëlle en Romano vd Roemer. ????
Willem Koot Willem Koot uit Almere heeft geschreven op 12 juli 2020 om 11:27
Op 26 juni heb ik tot mijn grote verdriet mijn grote vriend Gizmo (maincoon) in moeten laten slapen.
De beslissing was hartverscheurend maar door ziekte ging het echt niet meer.
Na een telefoontje naar Anubis kon ik Gizmo dezelfde dag nog brengen.
Ik was onder de indruk van de vriendelijkheid, begrip en het geduld van Heiko om te luisteren naar mijn verhaal.
De volgende dag kon ik nog een keer afscheid nemen van Gizmo.
Hij lag in een mooi rieten mandje, er brandde waxinelichtjes.
Mijn grote vriend is nu weer thuis in een prachtige urn, een afdruk van zijn pootje in een lijst en een tranenflesje.
Desiree en Heiko ik wil jullie heel erg bedanken voor de respectvolle manier en goede zorg die jullie Gizmo hebben gegeven.
Willem Koot
Gerda Gerda uit Almere heeft geschreven op 18 juni 2020 om 16:51
Via dit berichtje wil ik jullie nogmaals bedanken (kan dat voor mijn gevoel niet vaak genoeg doen ) voor jullie steun en hulp vanaf het moment dat ik jullie belde toen onze liefste trouwe maatje Nala nog bij ons was en we hulp nodig hadden om haar te helpen rustig in te slapen, tot vanmiddag waar we haar as hebben verstrooid op een prachtig mooi en rustig plekje
Voor ons alle drie was dit een mooie afsluiting en we zijn dankbaar dat we dankzij jullie op deze manier afscheid hebben kunnen en mogen nemen van onze ❤️Nala
?Desiree en Heiko , dank jullie wel !
danielle danielle uit almere heeft geschreven op 17 juni 2020 om 16:24
5 juni 2020 hebben wij onze lieve muffie en scooby bij jullie gebracht. mama poes met haar zoontje. Het was voor ons super zwaar om beide lieverds tegelijk in te moeten laten slapen. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om ze beide achter te laten bij de dierenarts. Hierdoor op google gezocht en bij jullie terecht gekomen. Het eerste telefoongesprek heeft mij meteen doen besluiten om ze naar jullie toe brengen. Die vrijdag avond kom ik daar bij jullie aan met (heel mooi) mama en zoon in 1 reismandje. Mama had haar pootje om haar zoontje heen. Mooier kon het niet worden. Ook jullie waren onder de indruk van hoe ze erbij lagen. zo lief en zo vredig. Hierdoor besloten ze beide gewoon in hun mandje te laten liggen op de plek waar we nog even afscheid konden nemen van ze. Ook 2 van mijn drie dochtertjes kwamen nog even een kusje geven. Vandaag heb ik het flesje met de plukjes haar en hun pootafdrukje opgehaald. Nu ook weer super warm opgevangen. En je krijgt echt alle tijd om er mee om te gaan. Ik wil jullie beide dan ook heel erg bedanken. Door jullie heb ik beide katjes een fijne laatste rustplek kunnen gunnen en hebben jullie mij ook heel veel rust gegeven door de manier waarop jullie zijn. Warm hartelijk en met veel liefde voor de dieren. Dank jullie wel
Esmeralda Esmeralda uit Huizen heeft geschreven op 4 juni 2020 om 16:17
Heel hartelijk dank voor de zeer prettige en warme ontvangst na het overlijden van mijn beste vriend Bekkers. Het hele proces van brengen tot ophalen heb ik als zeer fijn ervaren, ondanks de verdrietige omstandigheid. Het tranenflesje is een fantastische toevoeging aan wat jullie al bieden!
Jullie weten precies hoe het moet en dat waardeer ik zeer. Aan warmte, respect, interesse en begrip is bij jullie absoluut geen gebrek en dat is heel erg fijn. Ik hoop jullie lang niet nodig te hebben, maar wend me zeker weer tot Anubis Almere als het nodig is.
Marit Marit uit Purmerend heeft geschreven op 18 mei 2020 om 19:28
Joep was voor mij en mijn moeder een heel speciaal dier in moeilijke en goede tijden. Toen wij afscheid moesten nemen konden wij helaas niet tot het einde bij hem blijven door Corona. Vanuit huis waar ik verplicht moest blijven hebben wij alles kunnen regelen met jullie door de foto's en het goede contact wat jullie ons boden. Wat hebben jullie een prachtige urn gekozen voor ons en wat zijn wij er enorm blij mee! Heel erg bedankt voor alles!! Jullie zijn geweldig!!

Liefs en groetjes,
Marit, Simone en Wim
Virginie Virginie uit Almere heeft geschreven op 13 mei 2020 om 14:21
Mijn lieve Noa heeft door jullie een mooi afscheid gekregen. Ben jullie zo dankbaar dat er ruimte was voor mijn verhaal en verdriet.
Jullie zijn warme en begripvolle mensen. De ruimte waar jullie zijn gevestigd is warm en huiselijk ingericht waardoor je een ontspannen gevoel krijgt.

Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken!
Veel liefs Virginie
Monique Monique uit Almere heeft geschreven op 7 mei 2020 om 20:10
Geweldig wat jullie doen...ik bracht mijn lieve Binkie met zo veel verdriet bij jullie voor het laatste afscheid, maar ik ging er weg met een goed gevoel: hij is in goeie handen. Er was ruimte voor mijn tranen, oprechte interesse voor mijn verhaal, er was respect voor mijn katertje...het tranenflesje (door mij gebombardeerd tot tranentrekker), zo lief!!

Bedankt dat jullie er waren op een voor mij zo moeilijk moment, keep up the good work, en waar ik kan, zal ik jullie aanbevelen! Veel plezier met de nieuwe pup straks, hij kan zich geen betere ouders wensen!

Veel liefs, pas goed op jezelf,
Monique
Aleida Aleida uit Almere heeft geschreven op 4 mei 2020 om 14:13
Lieve Desiree en Heiko,
Nogmaals dank jullie wel voor Alles, vooral voor jullie liefdevolle zorg voor Sir James. Én voor de mooi plek Anubis....
Ondanks in deze dubbele moeilijke tijd, ....voor mij toch wel zo plotseling 10 april.....en dat het gemis enorm groot is, heb ik op een bijzondere, respectvolle en liefdevolle manier , Sir James een mooie plek kunnen geven....(woorden schieten mij nog te kort...) Dank je wel allemaal die op afstand erbij waren.
Bijzonder was Sir James / Jamepie voor velen, ieder die hem zag / kende, werd verliefd op hem...
Voor mij is en blijft Jamepie héél erg bijzonder, onvoorwaardelijke liefdevolle maatje, mijn poezenkind Jamepie, met veel mooie en grappige herinneringen, voor altijd in mijn hart.
Vanuit Zomerland een knuff van Sir James
en een hartengroet van Aleida
Nanneke en Joop Bos Nanneke en Joop Bos uit Almere heeft geschreven op 17 april 2020 om 15:49
Lieve Desiree en Heiko
We hebben net ons kereltje IJoepie weer terug thuis gebracht in een prachtige urn. Geweldig zoals jullie je werk doen, respect.
Ondanks dat er het Coranavirus rondwaard heel veel aandacht, liefde en zorg voor IJoepie.
Fantastisch, Ik kan jullie niet genoeg bedanken.
Nanneke, Joop & Sjakie
Joke Vonk Joke Vonk uit ALMERE heeft geschreven op 17 april 2020 om 08:23
Lieve Desiree en Heiko, wat heerlijk dat jullie Banjer weer thuis hebben gebracht, en wat is mijn Ring mooi geworden,en Wat was alles mooi in het tasje verpakt, Ben zo blij het kaarsje bovenop de Urn heeft gisteravond al gebrand hoor, het tranenflesje en het pootje in klei het is een heel mooi gedenkplekje geworden, jullie zijn bijzondere lieve meelevende mensen met het hart op de goede plek. Lieve Desiree en Heiko jullie hebben mij zo goed opgevangen, ik heb nog veel verdriet dat Banjer is overleden maar door jullie en dat Banjer nu weer thuis is, dat maakt een hoop goed, door jullie voel ik mij een stuk beter. Liefs en groetjes en een kus op afstand, en blijf gezond in deze moeilijke tijd.
Marion Marion uit Almere heeft geschreven op 12 maart 2020 om 19:38
Lieve Desiree en Heiko

Dank jullie wel voor het herstellen van mijn ring. Zal even uitleggen voor lezers
Ik heb een ring laten maken waar as in zit van een dierbare. Toen het vogeltje van mijn dochter overleed en met haar ik bij jullie was liet ik mijn ring zien . Ik zag al dat Desiree zag dat het niet mooi gedaan was en ik zei dan ook dat ik de ring lelijk gemaakt vond. Desiree en Heiko hebben contact opgenomen met het bedrijf (see you) waar de ringen vandaan komen. Deze man (eigenaar) was niet blij met dit bericht en heeft mijn ring helemaal herstelt Ik ben hem ook ontzettend dankbaar. Maar lieve Desiree en Heiko als jullie dit niet hadden aangegeven had ik nu nog met een lelijke ring gelopen. Ik dank jullie uit de grond van mijn hard. Ook wil ik even zeggen dat het cremeren van de vogel (smartie) ook heel netjes en met veel liefde begeleid is door jullie. Jullie zijn echt een lief en fantastisch stel Mijn dank is groot
familie Hartsuiker familie Hartsuiker uit Almere heeft geschreven op 9 maart 2020 om 13:47
Lieve Desiree en Heiko,
Na het overlijden van onze lieve kat Muffin zijn we met het hele gezin ontzettend liefdevol door jullie opgevangen. Jullie werken vanuit je hart. Dit is met alles merkbaar. De verzorging, crematie en het ophalen van de as , alles is met zorg gedaan. Dank jullie wel hiervoor.
Jouke Jouke uit Almere heeft geschreven op 26 februari 2020 om 18:15
Lieve Desiree en Heiko,

Hartelijk dank voor de manier waarop jullie met ons en onze Hankie omgaan. De ruimte waarin we afscheid konden nemen is prachtig en Hankie lag er prachtig bij. Dit is echt een waardige manier om je trouwe kameraad een laatste afscheid te geven. Ook hoe jullie met onze zoon omgaan. Het lijkt me een harde zaak voor jullie omdat jullie zelf zichtbaar geraakt zijn maar toch dit werk blijven doen. Diep respect en alle dank daarvoor. Groeten Luca, Véronique en Jouke
Arjan en Raymonde Arjan en Raymonde uit Almere heeft geschreven op 8 februari 2020 om 15:15
Donderdag, 06 februari 2020, is onze lieve Timmy door,een noodlottigongeval, op 2 jarige leeftijd om het leven gekomen. Hoewel het kat was, met ons als personeel, heeft Timmy ons veel liefde en troost gebracht. In de "modus" van handelen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Fijne en een warme opvang. De nazorg en de gesprekken voelde als een warme deken. DANK dat Julie ervoor ons waren. Raymonde en Arjan.
Sylvia Ooms Sylvia Ooms uit Almere heeft geschreven op 30 januari 2020 om 18:46
Lieve Desiree en Heiko,
Zoveel lieve herinneringen. Niet alleen voor mij, maar, denk ik, voor alle mensen die hun lieveling aan jullie toevertrouwden. Tot op de dag van vandaag ben ik Desiree en Heiko dankbaar voor het moment, dat zij alles van mij overnamen. Het enige goede gevoel van die dag. En dan nu ook mijn Thirza op de lange lijst van overleden dieren. Wat prachtig is dit door Dylan gedaan. Ben heel dankbaar, dat ook dit een prachtige herinnering mag zijn.
Lieve groeten,
Sylvia
Fam. Thomasse Fam. Thomasse uit Almere heeft geschreven op 11 januari 2020 om 16:19
Lieve Desiree en Heiko,

Duizend maal dank voor de mooie en respectvolle
manier waarop wij van onze Libby afscheid hebben
kunnen nemen!!

Met vriendelijke groet,
Fam.Thomasse
Bouke en Angela van der Ploeg Bouke en Angela van der Ploeg uit Almere heeft geschreven op 30 december 2019 om 12:51
Op maandag 4 november j.l. hebben wij ons pikkie DJ moeten laten inslapen. Ik wist van jullie bestaan en heb gebeld.
Ik moet zeggen dat alle communicatie en alles daarom heen gewoon geweldig is geweest.
Medeleven op een professionele en waardige manier, echt top.
Bedankt voor jullie warmte, respect en liefdevolle manier van werken.

Warme groet Bouke en Angela.
Bianca en Wilco Bianca en Wilco uit Almere heeft geschreven op 9 december 2019 om 16:34
Lieve Desiree en Heiko,
Na het plotseling overlijden van onze Calvin (brits langhaar) waren wij zo intens verdrietig dat je niet weet wat er allemaal gebeurt. Maar vanaf het eerste telefoongesprek tot aan het moment dat jullie Calvin weer met ons herenigde hebben jullie ons op een zeer betrokken en liefdevolle manier bij de hand genomen en de kans gegeven om onze topper het afscheid te kunnen geven die hij verdiende.
Jullie zijn twee fantastische mensen en zijn dan ook zeer dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en betekend.
Liefs Bianca en Wilco.
Carol Bunten Carol Bunten uit Amersfoort heeft geschreven op 25 november 2019 om 23:41
Lieve Heiko en Desiree,

Toen ik op 17 november in de ochtend na mijn nachtdienst thuis kwam stond mijn wereld stil.......
Daar lag je, op jou bank in diepe slaap, zoals het eerst leek. Zo lag je zo vaak in dromenland..... met jou ogen nog prachtig open ademde je niet meer.....
Alles heb ik bij elkaar geschreeuwd toen, de mopsen begrepen er totaal niets van, Epke, mijn allerliefste Boerboel was naar de regenboogbrug gegaan. Het leek in volledige vrede......

En toen, toch nog maar de zorg voor de mopsen gedaan en op automatische piloot mijn laatste nacht gewerkt. Dat was ik jou verplicht. Wij hadden een zielsverbonden contact wat soms niet uit te leggen ik.
Via Google Anubis in Almere gevonden en op 18 november direct gebeld voor info en dat werd zo fijn beantwoord dat ik dacht ‘dat is goed voor Epke zijn laatste zorg’.

En dat was het ook. Hoe moeilijk en nog steeds verdrietig was het de beste keus die ik had kunnen maken. Heiko kwam Epke ophalen en alles doorgesproken voor de juiste crematie.
Alles kon, binnen de lijnen, precies zoals ik dat graag voor mijn schat wilde.

Nog steeds met tranen in mijn ogen, maar ook blij voor de jaren die we samen gehad hebben Epke en ik, dank ik jullie uit de grond van mijn hart voor de allerbeste, en allerliefste laatste zorg voor mijn grootste schat.

Met lieve groet, en super dank voor jullie inspanning, voor Epke zijn reis naar de regenboogbrug ........
Michaela en Laurens Jaarsma Michaela en Laurens Jaarsma uit Amsterdam heeft geschreven op 31 oktober 2019 om 10:33
Lieve Desirée en Heiko,

ik heb een tijdje naar dit scherm gekeken omdat ik niet de woorden kon vinden om 2 geweldige mensen te bedanken.
Jullie hebben onze Pearl met zoveel respect en liefde behandeld, daarvoor onze dank.
De tranen stromen vrij en het verdriet zit diep, maar jullie beide hebben er voor gezorgd dat wij Pearl met een gerust hart aan jullie konden overlaten.
De warmte en de liefde die jullie uitstraalden naar ons hondenkind geeft ons troost en maakt het iets makkelijker.
Lieverds dank je wel.
Sandra Koenderink Sandra Koenderink uit Almere heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 16:07
Lieve Desirée en Heiko,

Dank jullie wel voor het fijne afscheid dat jullie onze lieve doodle Luna gegeven hebben. Ze is thuis ingeslapen en wij hebben haar zelf bij jullie gebracht waar we zo hartelijk en warm ontvangen werden.
Dank daarvoor en ook het bij het ophalen van haar as weer diezelfde hartelijkheid en stond ze zo mooi en verzorgd op ons te wachten. Het is een vreselijk verdrietige, onwerkelijke tijd maar jullie hebben het iets makkelijker voor ons gemaakt. Nogmaals dank.

Koen en Sandra
Francisca Bijlsma Francisca Bijlsma uit Almere heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 20:34
Wat een super mooi afscheid hebben jullie mij gegeven mbt Shiva. Jullie zijn zeer betrokken en dat vond ik erg fijn. Dank jullie wel voor alles.
Lieve groetjes
Francisca
Sylvia Ooms Sylvia Ooms uit Almere heeft geschreven op 9 oktober 2019 om 11:36
Lieve Desiree en Heiko,
Hoeveel kunnen drie en een half jaar in je leven betekenen. Een wereld vol liefde, vriendschap, blijdschap en na een verschrikkelijk noodlot verdriet en onbegrip. Waarom. Wat was ik blij dat jullie meteen zoveel van me overnamen en zo liefdevol voor mijn Thirza hebben gezorgd. Ik hoefde niets te vragen, jullie wisten wat er voor mijn Thirza nodig was en warme armen voor mij. Bedankt voor alles rondom de begrafenis. Mooier en met meer zorg, aandacht een liefde kon niet denk ik. Dank jullie wel voor een mooi plekje voor mijn kleine meisje. Een plek waar ik naartoe kan, want Thirza en ik waren nog niet uitgepraat.
Sylvia
Maria en Peter Maria en Peter heeft geschreven op 29 september 2019 om 15:07
Beste Desiree en Heiko,

Na 7 jaar heel veel geluk en liefde te hebben ontvangen van onze hond Vicky hebben we haar moeten laten inslapen. We waren daar erg verdrietig over. Desiree en Heiko hebben door hun geweldige medeleven en begrip geholpen op een waardige manier afscheid te nemen. Een betere manier hadden we ons niet kunnen wensen.
We zijn jullie hiervoor erg dankbaar! Nogmaals enorm bedankt!

Hartelijke groet, Maria en Peter
Adriana en Gabriel Adriana en Gabriel uit Amsterdam heeft geschreven op 20 september 2019 om 19:11
Beste Desiree en Heiko,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het voorbereiden van een waardig laatste afscheid van ons hondje Oskar en voor een zeer professionele en menselijke benadering op dit voor ons moeilijke moment.

Hartelijke groetjes,

Adriana, Gabriel en de rest van de familie
Corinta & Frank Corinta & Frank uit Amersfoort heeft geschreven op 2 september 2019 om 15:15
Met pijn in ons hart hebben we onverwachts afscheid moeten nemen van onze hondenkind Chester (Engelse Cocker Spaniel) als gevolg van hartfalen. Hij heeft 7 jaar ons leven verrijkt en we zijn er echt kapot van, omdat het veel te vroeg is. Met veel verdriet, pijn en ongeloof hebben we hem bij jullie achter moeten laten op 5 augustus.

Afscheid moeten nemen van een 'dier'bare en ook moeten achterlaten doet natuurlijk vreselijk veel pijn. Maar jullie liefdevolle ontvangst was echt een openbaring. Jullie weten precies wat iemand doormaakt als je een 'dier'bare verliest.

Jullie puurheid, liefde en oprechte aandacht voor het verlies gaven ons troost, kracht en vertrouwen dat we hem zonder zorgen konden achterlaten. Dat hij goed verzorgd zou worden totdat hij gecremeerd zou worden. En dat is ook gebeurd.

Bij het ophalen van zijn as, hadden jullie een mooi altaar gemaakt en alles was weer in de puntjes verzorgd. Zo mooi om te zien en te ervaren. Ook hier weer een luisterend oor, meevoelend en alle tijd voor ons. Dit was opnieuw een bewijs dat jullie dit werk doen met HART en ZIEL.

Lieve Heiko en Desiree, super bedankt voor dit mooie en liefdevolle afscheid van onze Chester boefie. Dit verzacht onze pijn echt!

Veel liefs,
Corinta & Frank (en de rest van de familie)
Grazziela Balan Grazziela Balan uit Amsterdam heeft geschreven op 13 augustus 2019 om 09:59
Beste Desiree en Heiko,

Nogmaals bedankt voor alles. Jullie hebben het voor mij mogelijk gemaakt om mijn laatste wens voor Dex te vervullen. Hij ligt op een prachtige plek en ik kan langs gaan wanneer ik wil.
Hij is met respect behandeld en goed voor gezorgd door jullie. Een hele mooie afscheid voor mijn dierbare hond. Bedankt!
Maggy van Bacardi Maggy van Bacardi uit Almere heeft geschreven op 10 augustus 2019 om 16:32
Heel erg bedankt voor de goede zorgen!
De extra details geven een gevoel van medeleven en betrokkenheid, dat is erg fijn.
Danielle en gezin Danielle en gezin uit Almere heeft geschreven op 11 juli 2019 om 13:34
Wij hebben op 24 juni jl. afscheid moeten nemen van onze lieve Tara die maar 3,5 mocht worden na de strijd tegen haar hartafwijking. Onze harten waren gebroken, maar wat hebben jullie het afscheid prachtig gemaakt. Het doet ons zo goed dat we de nare tijd zo mooi hebben kunnen afsluiten en wat ligt ze op een prachtige plek. Een begraafplaats is geen fijne plek om naar toe te gaan, maar bij jullie is dat niet het geval. Je kan compleet tot rust komen als je je dierbare huisdier bezoekt. Dank voor alles!!
Suzan Suzan uit Almere heeft geschreven op 26 juni 2019 om 08:13
Lieve Desiree en Heiko,

Wat een mooie en bijzondere plek is Almere rijker, met jullie bedrijf in de stad.
De gelegenheid om met jullie in contact te komen is verdrietig. Maar wat gaan jullie daar warm, liefdevol en respectvol mee om. Met zowel onze overleden kat als ons als ‘baasjes van’.
Wat ik al eerder tegen jullie zei; het zijn de details; haar naam op het kaarsje, de aankleding van jullie bedrijf, het glaasje met een plukje haar...
Hartelijk dank voor alles!!! En geniet van de welverdiende vakantie.

Hartelijke groetjes, Suzan
Fam. Wessels Fam. Wessels uit Almere Muziekwijk heeft geschreven op 25 juni 2019 om 20:17
Op 1 juni jl. hebben wij onze lieve Berner Sennen Zenya, maatje van Bibi helaas moeten laten inslapen. Dat heeft thuis in alle rust plaatsgevonden. Ook onze Beagle Bibi heeft zo op haar manier van Zenya afscheid kunnen nemen.
Na 1,5 uur zijn Desiree & Heiko Zenya komen ophalen. Ook dat in alle rust.
Samen met Heiko Zenya in de mand gelegd. Bibi heeft nog voor de laatste keer in de mand afscheid genomen van Zenya. Gisteren hebben wij Zenya weer opgehaald. Netjes in een mooie urn met een tranenflesje. Ook nu weer met een warm gevoel.
Dank jullie wel Heiko & Desiree voor jullie steun en warme woorden.
Linda Linda uit Hilversum heeft geschreven op 17 juni 2019 om 08:59
Lieve Desiree en Heiko,

Ik begin met Lieve omdat jullie ons zo liefdevol en warm hebben ontvangen met ons lieve Fredje. Die we vrijdag bij jullie hebben moeten achterlaten. De hele dag was zo tragisch Fredje was oud en ziek maar door nalatigheid van de dierenarts toch onverwacht overleden. Jullie waren het warme bad van deze vreselijke dag. Wat ons echt heel goed heeft gedaan. Jullie weten wat liefde voor je dier is. Hoe een hond je maatje en gezinslid is.binnenkort komen we de as van Fredje halen. Maar nu wil ik jullie heel hartelijk bedanken.
Liefs van Linda en Aukje
Annelies Kampstra Annelies Kampstra uit Almere heeft geschreven op 4 juni 2019 om 16:53
Beste Heiko en Desiree,dank jullie wel voor de warme liefdevolle ontvangst die ik kreeg van jullie bij het brengen van diego die 14 jaar ons maatje was het is niet leuk om dit te doen maar het gaf mij een heel goed gevoel om hem bij jullie achter te laten nogmaals dank jullie wel
Andrea van Eck Andrea van Eck uit Almere heeft geschreven op 14 mei 2019 om 10:25
In deze zeer verdrietige tijd hebben wij heel respectvol en met warmte afscheid kunnen nemen van onze lieve Timo. Dit zullen wij nooit vergeten. Daar zijn wij jullie heel dankbaar voor!
Brigit van Hoorn Brigit van Hoorn uit Almere heeft geschreven op 30 april 2019 om 22:28
Totaal onverwachts moesten wij afscheid nemen van onze Jack en daar zaten we dan....maar wat zijn jullie geweldig! Direct hebben jullie tijd gemaakt om Jack bij ons op te halen. Zo warm en respectvol naar ons, onze twee andere Bordeaux dogs maar vooral naar Jack. Vandaag een prachtige afdruk van zijn poot ontvangen en een tranenflesje met een plukje haar, wat een mooie herinnering aan Jack. Dank voor jullie liefdevolle zorgen. Groetjes Ron en Brigit
Lucia Lago Lucia Lago uit Almere heeft geschreven op 19 april 2019 om 12:14
Lieve Heiko en Desiree,
Woorden schieten gewoon tekort over hoe geweldig jullie zijn als dierenuitvaartcentrum maar ook als mens! Ik had geen betere keus kunnen maken. Jullie hebben het afscheid van mijn lieve Luna tot in de puntjes zo perfect verzorgd dat ik er voor de rest van mijn leven met een fijn gevoel terug zal blijven denken. En zo liefdevol en respectvol als jullie met Luna omgingen zo liefdevol en begripvol waren jullie er ook voor mij en Kelso tijdens dat hele moeilijke moment. Daar ben ik jullie zeer dankbaar voor. Ik wens jullie zelf ook nog heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van jullie eigen hondjes. Nogmaals bedankt voor alles! Heel veel liefs van Lucia en Kelso
Jeroen and Sow-Kheng Jeroen and Sow-Kheng uit Amsterdam heeft geschreven op 30 maart 2019 om 10:53
We zijn erg dankbaar dat ons hondje Pompom door Anubis is verzorgd met zo veel liefde en toewijding. Met veel warmte werden we ontvangen in het dierenuitvaartcentrum in een prachtige, groene omgeving in Almere. Daar was Pompom's urn bewaard op een mooi plekje. We houden hier een zeer fijn gevoel aan over en een warme herinnering. Met hartelijke groet, Jeroen en Sow-Kheng
Demi, Paul en Gerdien Demi, Paul en Gerdien heeft geschreven op 26 maart 2019 om 20:20
Lieve Heiko en Desirée.
Wat een warmte kregen wij van jullie bij het overlijden van onze Fluf. Wij mochten hem zelf komen brengen, dat was zo fijn.
We hebben zoveel tijd, ruimte en warmte mogen ontvangen bij zowel het brengen van Fluf en bij het afscheid.
Vandaag hebben we hetzelfde ervaren bij het ophalen van Fluf.
Alles is zo netjes en mooi verzorgd! Zelfs gelijk een assierraad kunnen uitzoeken zodat Fluf gelijk weer bij zijn mama was.
Nogmaals dank voor jullie goede, lieve, warme zorgen.
Groeten Demi, Paul en Gerdien
Mariana Mariana uit Almere heeft geschreven op 8 februari 2019 om 19:15
Desiree en Heiko.,
bedankt voor het mooie afscheid van Armani.
bíjna 19 jaar me lieve maatje in goede en slechte tijden.
bedankt voor jullie liefdevolle laatste zorgen.
Monique Monique uit Almere heeft geschreven op 4 februari 2019 om 10:46
Beste Desiree en Heiko, bedankt voor het fijne contact vooraf en na het overlijden van Tijger. Wat een warm ontvangst en wat waren jullie lief voor onze kinderen. We hebben het als zeer fijn ervaren om bij jullie in alle rust afscheid te kunnen nemen van Tijger.
En wat een mooi verhaal van Joy en Jagger, wat een gemis . Liefs Monique en familie
Fam. van Munster Fam. van Munster heeft geschreven op 30 januari 2019 om 16:43
Lieve Desiree en Heiko,
Dank jullie wel voor het begripvolle ontvangst en en de goede zorgen voor onze poes Spooky.
Het is mooi om te ervaren dat er nu ook een dieren uitvaartcentrum in Almere is, met gedreven en begripvolle mensen die de dieren met alle respect behandelen.
Hopelijk kunnen jullie uitgroeien tot een mooi bedrijf waar de mensen hun laatste eer aan hun liefdevolle huisdier kunnen bewijzen.
Jullie ook veel sterkte met het verwerken van jullie verlies van de honden.
Chris Hofkamp Chris Hofkamp uit Almere heeft geschreven op 14 januari 2019 om 20:29
Bedankt voor de zorgzame manier waarop jullie voor Famke gezorgd hebben. Heel verdrietig dat jullie nu ook je honden moesten laten inslapen, heel veel sterkte met de verwerking van dit verdriet.
Lucy Orsel Lucy Orsel uit Almere heeft geschreven op 12 januari 2019 om 13:07
Hallo Desiree,

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen met het overlijden van Osirys en na drie weken van Salynn. We zijn erg dankbaar voor alle goede opvang die we van jullie hebben gekregen en nu zitten jullie ook in het zelfde verdrietige schuitje met jullie twee lieve honden. We wensen jullie heel veel sterkte met dit ontzettend grote verlies.

Groetjes en heel veel sterkte,
Gerard en Lucy
Ellen Law Ellen Law uit Almere heeft geschreven op 4 januari 2019 om 23:26
Lieve Desiree en Heiko, Heel erg bedankt voor de mooie memorial video. Kreeg wel weer brokken toen ik Snoopy's naam voorbij zag komen, zo mooi......Het is alweer een half jaartje geleden dat Snoopy er niet meer is, maar het gemis is er nog steeds... Dank jullie wel voor wat jullie hadden gedaan voor Snoopy, jullie zijn echt geweldige mensen!

Liefs,
Familie Law
Anke Kroon Anke Kroon uit Almere heeft geschreven op 31 december 2018 om 14:23
31 dec. jullie mooie filmpje gezien via de facebookpagina, maar omdat ik geen Facebook heb wil ik jullie, Desiree en Heiko, bedanken voor dit lieve gebaar naar de mensen toe die een dierbaar vriendje hebben verloren. De tranen stroomden toen ik de naam van Kaatje voorbij zag komen, ik mis haar nog erg. Ik wens jullie een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe?, Anke Kroon.
Victoria Vermeulen Victoria Vermeulen uit Almere heeft geschreven op 22 december 2018 om 14:44
Na 6 mooie en liefdevolle jaren hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze lieve en vrolijke labrador Luna.
Zij was voor ons echt n gezinslid, n kindje!
Na het moeilijke moment bij de dierenarts hebben wij Luna zelf naar Anubis gebracht, waar we werden opgevangen door Heiko. Hij gaf ons de tijd om in alle rust afscheid te nemen van Luna.
Heiko nam de tijd voor ons en gaf ons echt steun door naar ons verhaal te luisteren.Hij vertelde zelf ook over zijn eigen honden Joy en Jagger die in de laatste fase van hun leven zitten. Wij zijn heel blij met de goede zorgen en service van Anubis en dat we op deze manier heel waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze lieve Luna,.
Bedankt Heiko en Desiree voor alles en n knuffel voor Joy en Jagger.

Rene en Victoria
Inge en Gábor Inge en Gábor uit Almere heeft geschreven op 4 december 2018 om 23:51
Lieve Desiree en Heiko
Na bijna 11 jaar hebben wij afscheid moeten nemen van onze hond Sammy. Wij konden hem gelukkig zelf bij jullie brengen, zodat wij zijn “laatste ritje” zelf nog konden doen. Jullie namen alle tijd voor ons en deelden zelfs ons verdriet. Sammy was een bijzondere hond, die bij iedereen wel wat los maakte, ook bij jullie en dat lieten jullie zien. Met heel veel warmte en passie hebben jullie voor Sammy gezorgd en hem een zo verdiend en waardig afscheid gegeven.
Niks was jullie teveel, alles werd met de grootste zorg voor Sammy en voor ons gedaan. Een belletje, een vraag, een luisterend oor, nog een keer gedag zeggen, overal namen jullie de tijd en moeite voor.
Wij willen jullie dan ook heel erg bedanken, voor alle lieve zorg en steun in het o zo moeilijke begin, zonder onze trouwe makker, Sammy.
Lieve Desiree en Heiko, ga door met jullie mooie werk. Het is een grote steun, als je op deze manier met liefde en warmte afscheid mag nemen van je lieve huisdier,…..Je Trouwe Makker….
Liefs,….Inge & Gábor.
Dikke knuffel voor Joy en Jagger.
Andre en Karen Keizers Andre en Karen Keizers uit Almere heeft geschreven op 29 november 2018 om 09:22
Lieve Desiree en Heiko ,

Na ruim 14 jaar hebben wij plotseling ons liefste vriendje Bikkel moeten laten inslapen. Bikkel was niet groot maar trouw en dapper.
Ons hondje was geen huisdier , maar onze beste vriend.
Na de crematie hebben we bij jullie , Desiree en Heiko afscheid genomen om daarna Bikkeltje mee naar huis te nemen.
Wat zagen we er tegenop.......

Maar toen we bij jullie binnen kwamen werden we zo liefdevol ontvangen dat we ons verdriet de vrije loop konden laten gaan En dat was fijn. Bikkeltje was zo mooi opgebaard , met zo veel liefde verzorgd , dat het een hele mooie warme herinnering geworden is die we nooit zullen vergeten.
Dank jullie wel voor alle goed zorg voor Bikkel maar ook voor jullie aandacht en luisterend oor voor ons. Die we zo nodig hadden.
Jullie zijn schatten ,
Liefs Karen en Andre
Meta Meta uit Almere heeft geschreven op 16 november 2018 om 12:52
Lieve Desiree en Heiko,
Jullie warm ontvangst was erg geruststellend voor ons. Onze lieve Max werd op een prachtig plekje opgebaard waar wij rustig afscheid van hem konden nemen. Wat fijn dat jullie daar alle tijd voor nemen. Ook bij het afhalen van de urn nemen jullie alle tijd, en wat zag deze er prachtig uit met een mooi kettinkje met zijn naam eraan. Heel hartelijk dank voor de goede zorg van onze lieve Max.
Bep Bep uit Almere heeft geschreven op 24 september 2018 om 17:52
21augustus heb ik tot mijn grote verdriet mijn maatje Donny moeten laten inslapen, maar het heeft me erg getroost dat ik hem in de goede handen van Desiree en Heiko kon achterlaten in de wetenschap dat ze hem met liefde en respect zouden behandelen.
Ook bij het ophalen van Donny 's as namen ze alle tijd voor me,
Heel erg bedankt voor jullie aandacht en luisterend oor. Fam. Box
Yvonne Daams Yvonne Daams uit Almere Stad heeft geschreven op 20 september 2018 om 14:03
Onze Kyra wilde ineens niet meer. Ze was er klaar mee. Veel pijn had ze op het laatst en de enige verlossing was laten inslapen. Kyra was net geen 13 jaar geworden en is zo'n 9 jaar bij ons geweest. Kyra was een hele vrolijke meid, die altijd zin in een wandelingetje had.
We hebben haar laten cremeren via Anubis. We zijn erg goed opgevangen door Desiree en Heiko. Gisteren Kyra opgehaald. De urn heeft een mooi plekje gekregen naast de urn van haar grote vriend Jazz. Samen rennen ze nu achter balletjes aan in de hondenhemel. Bedankt Desiree en Heike voor de fijne behandeling!
Van beeren Van beeren uit Almere heeft geschreven op 9 september 2018 om 15:49
Wij moesten helaas onze lieve Felix na 20 jaar inlaten slapen, wij willen jullie bedanken voor de goeie zorgen om Felix... jullie zijn echte dieren vrienden , en dan is het fijn om je beestje achter te laten bij mensen die net zo zijn als ons.. bedankt voor de goeie service . En onze lieve fee ze voetafdruk staat samen met ze mooie strooikoker op een mooie plek. Erg mooi en origineel dat ze naam eraan hangt met kraaltjes .. bedankt ! Groetjes fam van beeren
Familie van der Meer Familie van der Meer uit Almere heeft geschreven op 28 augustus 2018 om 23:04
Lieve Desiree en Haiko,
Na ruim 21 jaar was het voor onze kat Quincy helaas genoeg. Hij heeft een heel mooi leven gehad en toch was het moeilijk afscheid te nemen, maar wat hebben jullie hem een warm afscheid gegeven. Met zoveel respect voor dier en mens hebben jullie ons hierbij geholpen. In de warmte van jullie huiskamer bij Anubis hebben wij afscheid kunnen nemen van ons kereltje en even mooi hebben wij hem na zijn crematie weer bij jullie opgehaald. Heel hartelijk dank voor jullie liefdevolle zorgen.
Lieve groet, fam. Van der Meer
Anke Kroon Anke Kroon uit Almere heeft geschreven op 17 augustus 2018 om 17:51
Vanmiddag heb ik Kaatje begraven, maar ik heb er ondanks het verdriet toch een heel fijn gevoel aan overgehouden. Heiko en Desiree zijn zulke lieve mensen met gevoel, hun hart op de goede plaats. Ik heb mijn poes Kaatje zelf naar het grafje gedragen, haar met hulp toegedekt in de doek, haar zelf in het graf gelegd en meegeholpen het graf weer te dichten. Een heel fijn aandenken is het tranenflesje met de haartjes van Kaatje, mijn kleine humpiedumpie. Ze ligt daar vredig bij haar lotgenootjes.
Wat mooie viooltjes op het grafje en wat lantaarntjes. Kortom een lief plekje om regelmatig even naar terug te komen.
Myriam en Peter ter Beek Myriam en Peter ter Beek uit Almere heeft geschreven op 10 augustus 2018 om 10:56
Onlangs hebben wij onze twee reeds vele jaren geleden overleden katten laten cremeren.
Chiko en Nicky hebben al die tijd opgeborgen gelegen in de kast maar nu hebben zij eindelijk een waardig laatste plekje bij ons gekregen.
Anubis was de enige die bereid wasde twee beestjes apart van elkaar te willen cremeren.
Onze hartelijke dank hiervoor, jullie begrijpen tenminste hoe het voelt om je beestjes een waardig plekje te gunnen.
Bij het ophalen van het as hebben jullie ook heel leuk de zakjes voorzien van een naam in de vorm van kleine kraaltjes.
Heel lief en origineel.

Wij gaan ze nu een mooie urn geven en ze een plekje geven bij de anderen.

Nogmaals hartelijk dank.
Joske Joske uit Almere heeft geschreven op 3 augustus 2018 om 22:39
Wij weten het nu zeker: engelen bestaan. Wat een fantastische mensen op een fantastisch plek. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat jullie voor ons hebben betekend na het veel te vroeg overlijden van onze allerliefste Jip. Heel erg veel dank dat jullie er zijn. Veel liefs
Fam Lugthart Fam Lugthart uit Almere heeft geschreven op 11 juli 2018 om 16:56
Wat zijn jullie een mooie lieve en oprecht warme mensen. We willen jullie heel erg bedanken voor de liefdevolle verzorging en medeleven bij het verlies van onze lieve Tess. Vandaag hebben wij haar weer mogen ophalen en is ze weer thuis. Bedankt! ik zal jullie zeker aanraden!
Monica de Vries Monica de Vries uit Almere heeft geschreven op 6 juli 2018 om 18:26
Na zelf in december 2015 een verschrikkelijk nare ervaring te hebben gehad bij het dierencrematorium Swifterbant afgelopen
dinsdag mijn intuïtie gevolgd en binnen gestapt bij Anubis. Gelukkig (sorry voor deze uitdrukking) niet voor mezelf maar op zoek naar een mooi iets voor lieve buren die een paar dagen daarvoor afscheid moesten nemen van hun dierbare lieve hond. Had een idee in mijn hoofd maar dat ging niet. Bleek de lieverd nog bij Anubis te zijn dus kon ik mijn buren een pootafdruk geven. De hulp en het medeleven bij Anubis! En wat een dierenliefde. Ik vind jullie onmisbaar voor alle dierenvrienden die helaas afscheid moeten nemen van hun lieve dier. Jullie maken het afscheid een stuk dragelijker. En jullie eerlijkheid en trouwe hart voor de dieren. Mijn complimenten. Heel veel liefs, Monica de Vries
Frank en Manon Frank en Manon uit Almere heeft geschreven op 29 juni 2018 om 00:27
Beste Desiree en Heiko,
In de vroege ochtend op eerste Pinksterdag hebben wij om nog meer onnodig lijden te voorkomen afscheid moeten nemen van onze 19 jarige kat Zorro. Dat was om 7:30. We belden jullie, eigenlijk met de verwachting dat zo vroeg we niet terecht zouden kunnen. Iets na
9:00 werden we warm ontvangen door Heiko. We vonden het zo mooi dat dit kon, jullie voor ons begrip hadden en dat we vervolgens de ruimte en tijd kregen om goed afscheid te kunnen nemen. Dat was voor ons belangrijk. De aandacht en respect die jullie aan Zorro gaven, maakte van een heftig en triest moment een mooie herinnering. Jullie visie om op repectvolle en betekenisvolle manier afscheid te organismen van je huisdier raakt ons diep. Dankjulliewel en wij wensen jullie heel veel succes.
Hartelijke groeten, Frank en Manon
Fam van der Linden Fam van der Linden uit Almere heeft geschreven op 8 juni 2018 om 00:43
Als je lieve dietenvriendin overlijd is er veel verdriet. En daar waren jullie!!!! Wat een goede keuze hebben we daar gemaakt om jullie onze laartje de laatste eer te bewijzen . Wat zijn we fantastisch geholpen door jullie.
Zoveel tijd, aandacht, rust , liefde en luisterend oor voor onze verhalen over Lara.
We hadden geen betere keus kunnen maken . Alles was tot in de puntjes verzorgt met zoveel liefde en aandacht. Geweldig. Wat hebben jullie onze moeilijke momenten verzacht!
Dank jullie wel
Voor de goede zorg voor onze lieve Lara. Heel veel succes met jullie mooie bedrijf.
Liefs familie van der Linden
Jan van Wijk Jan van Wijk uit Almere heeft geschreven op 4 juni 2018 om 16:34
Na bijna 18 jaar moest ik afscheid nemen van mijn poes, mijn lieve Roos. Jullie warmte heeft, hoe kort ons contact ook was, mij daar zeker bij geholpen. Bedankt!
Arnolda Arnolda uit Almere-Haven heeft geschreven op 10 mei 2018 om 16:44
Lieve Desiree en Heiko
Jullie warme ontvangst en zichtbaar medeleven alsook de liefdevolle en waardige verzorging bij het afscheid van onze lieve kater Bulut heeft ons diep geraakt en geholpen om ons verdriet wat te verzachten.
Heel erg bedankt voor alle aandacht, hartelijkheid en lieve attentie's.
Lieve groeten - Dick en Arnolda
Marianne van Bennekom Marianne van Bennekom uit Almere heeft geschreven op 5 mei 2018 om 10:29
Warm, liefdevol, respectvol en eerlijk. Dat zijn de woorden waarmee ik jullie wil beschrijven. Zelf ben ik uitvaartbegeleider en weet hoe fijn het is om getroost te worden en te zien dat er met respect gehandeld wordt. Met vertrouwen hebben wij onze lieve labrador Rex bij jullie achtergelaten. Ook heel fijn en mooi hoe we zijn as konden ophalen. Dank jullie wel.

Ruud, Klenneth, Kaily en Marianne
Smit Smit uit Blaricum heeft geschreven op 19 april 2018 om 10:41
Beste Desiree en Heiko,

Dank voor alle goede zorgen bij de crematie van onze hond Tisa,

Het was waardig en respectvol.

Met groeten,

SJF Smit
Janne en Henk van Luttervelt Janne en Henk van Luttervelt uit Almere heeft geschreven op 9 april 2018 om 11:40
Beste Desiree en Heiko.
Nadat wij thuis van onze lieve Winston afscheid hebben genomen waren wij erg onder de indruk van de respectvolle wijze waarin jullie Winston kwamen halen, en de manier waarop Winston is gecremeerd en wij hem weer thuis kregen. Waarvoor onze hartelijke dank.
Wim Roos Wim Roos uit Almere heeft geschreven op 13 maart 2018 om 15:38
Gisteren 12 maart 2018, hebben wij afscheid genomen van onze lieve kat Swiebertje. De liefdevolle ontvangst bij Heiko en Desiree, maakte het een zeer warm en respectvol afscheid. Dit verdient een groot compliment! Het verdriet om het verlies zal uiteraard nog even blijven en we zullen hem vreselijk missen...
Maar de wijze waarop we gisteren Swiebertje hebben kunnen overdragen, geeft het leven van Swiebertje een mooi en waardig einde...

Dank en liefs!
René de Jonge René de Jonge uit Almere heeft geschreven op 18 februari 2018 om 11:15
Na 14,5 jaar moest ik 12 februari jl mijn grote vriend Timo laten inslapen. Gekozen op basis van recensies voor Anubis. Vanaf het eerste telefonische contact met Desiree tot het moment dat de as van Timo werd thuisgebracht maar vooral ook hoe heeft enorme indruk op me gemaakt en helpt het verdriet een plek te geven. Desiree en Heiko hebben liefde voor dieren en ik ben ze dankbaar!
Familie Wijma-Bouman Familie Wijma-Bouman uit Almere heeft geschreven op 14 februari 2018 om 20:29
Lieve Heiko en Desirée,
Dank jullie voor de warme opvang bij het overlijden van onze zo bijzondere hond Quincy. Wat een waardig afscheid heeft ze gekregen en wat fijn dat we -waar het kon- mee mochten helpen. Alle ruimte voor onze ideeën en wensen en alles zo vol liefde. Vanavond 14-2 hebben jullie lichtjesavond en omdat wij er niet bij zijn branden jullie ook voor haar een lichtje. Dat is pas met je hart denken. Heel erg bedankt voor alles,
Colly en Scott
Ronald & Claudia Ronald & Claudia uit Almere heeft geschreven op 5 februari 2018 om 09:03
Op 26 januari 2018 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van ons maatje en onze lieve en trouwe hond Milan. Tijdens het voorgesprek was ons al duidelijk dat ons vertrouwen om de crematie te regelen bij Anubis Almere groot was. In alle rust, met respect en alles wat je met Heiko en Desiree afspreekt, wat zij dan ook goed regelen, is echt veel waard. Het is en blijft een triest en ingrijpend moment het afscheid nemen van je hond. Wij bevelen Anubis Almere van harte aan.
Sandra, Jeffrey, Jane en Britt Sandra, Jeffrey, Jane en Britt uit Almere heeft geschreven op 2 februari 2018 om 10:35
Lieve Heiko en Desiree, Wat een warme en liefdevolle mensen zijn jullie, die tref je maar weinig. Wij hebben het hele afscheid van Bickel als zeer liefdevol en met respect ervaren. Jullie zijn toppers en dat moet de stad Almere (zoniet heel Flevoland) koesteren. Alles maar dan ook alles doen jullie met veel liefde en passie om het zowel voor het (overleden) huisdier als het gezin zeer aangenaam en liefdevol te laten zijn in het begeleiden op zijn of haar laatste reis. Wij hebben jullie in ons ❤️ Gesloten. Dank voor alles en vooral voor het op respectvolle manier thuis brengen van Bickel, heel waardevol en mooi. Heel veel liefs van Sandra, Jeffrey, Jane en Britt
Lida Visser Lida Visser uit Almere heeft geschreven op 15 januari 2018 om 14:14
Lieve Heiko en Desiree,

Ik wil jullie bedanken voor jullie warme medeleven nadat ik afscheid moest nemen,
na 14 jaar van mijn trouwe maatje fury, jullie hulp en luisterend oor zijn
in één woord geweldig, heel , heel erg bedankt, Lida
Fam. Mees Fam. Mees uit Almere heeft geschreven op 9 januari 2018 om 20:48
Lieve Heiko en Desiree,
Op 30 december hebben wij na 11 jaar helaas afscheid moeten nemen van onze lieve Moos. We waren erg verdrietig maar wat een warm en liefdevol ontvangst kregen we van jullie. Echt hart verwarmend, en wat hebben wij op een mooie, warme manier afscheid van Moos kunnen nemen. Hartelijk dank daarvoor.
Ook bij het ophalen van haar as weer een fijn moment, alsof we elkaar al heel lang kennen.
Heiko en Desiree, jullie zijn erg professioneel en zeer warme mensen die hun vak met heel veel liefde uitoefenen.
Nogmaals hartelijk dank voor alles!?
Gerard en Marjon
Diana en Sander
Familie Jansen Familie Jansen uit Almere heeft geschreven op 2 januari 2018 om 17:27
Lieve Heiko en Desiree .
Wij hebben hebben al enige ervaringen met dierenbegraafplaatsen en crematorium , maar de intense warme manier van jullie ontvangst en begeleiding hebben wij nog nooit ervaren in het verleden .
Jullie zijn toppers , blijf zo doorgaan .
Ons verdriet om het verlies van Yzabella is er niet minder door geworden , maar door jullie vakkundigheid, is het een gouden pleister op de wond .
Bedankt
Ed en Aramintha Jansen
Dunya Ruiter Dunya Ruiter uit Almere heeft geschreven op 22 december 2017 om 16:48
Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van onze lieve Kira. Maar wat een prachtige manier van afscheid nemen hebben wij ervaren bij Anubis. Van het wegbrengen van Kira tot het ophalen van haar as. Warm en hartelijk. ?
Barth de Boer Barth de Boer uit Lelystad heeft geschreven op 9 december 2017 om 14:39
Beste Desiree en Heiko,

Op 6 december hebben wij onze 13,5 jaar oude Golden Retriever Benji naar zijn laatste rustplaats moeten brengen op de begraaf weide van Anubis.
We werden hier hartelijk verwelkomt, hartelijk, gedreven, vriendelijk en begrip vol.
Alsof we elkaar al jaren kenden zo vriendelijk werden we ontvangen.
Hartelijk dank hiervoor.
Deze ontvangst heeft de dag een beetje goed kunnen maken.
Anubis is een prachtige plek voor je huisdier en een aanwinst voor heel Flevoland.

Daarom, nogmaals, hartelijk dank voor de fantastische ontvangst en de prachtige begrafenis van Benji.

Heel veel succes met jullie prachtige bedrijf.

Barth en Faizan
Lelystad 2017
Fam. van den Brink Fam. van den Brink uit ALMERE heeft geschreven op 30 oktober 2017 om 22:08
Beste Desiree en Heiko,

Op 21 oktober hebben wij onverwachts onze lieve en trouwe hond Billy moeten laten inslapen. Billy was al ruim 16 jaar bij ons. Heel verdrietig, alsof je een kind verliest. Maar wat werden we warm door jullie ontvangen. We konden in alle rust afscheid nemen van onze Billy.
De crematie hebben wij aan jullie toevertrouwd en daar hebben wij geen spijt van gekregen.
Wij danken jullie bij dezen nogmaals voor de respectvolle manier waarop jullie Billy op haar laatste reis hebben begeleid. Klasse !

Diny, Rigo , Michael, Kelly, Bas, Milla en Livia ( Fam van den Brink)
Elma Noordzij Elma Noordzij uit Almere heeft geschreven op 29 oktober 2017 om 19:48
Lieve Desiree en Heiko,
Op 23 oktober 2017 vond ik Neko dood op de grond en hij is 7 jaar geworden. De volgende dag kon ik met hem bij jullie komen en wat werd ik hartelijke en warm opgevangen door jullie. Ik ben heel blij hoe het allemaal is gegaan, dank jullie wel.
Liefs Elma
Rita Gorter Rita Gorter uit Almere heeft geschreven op 29 oktober 2017 om 18:32
Lieve Desiree en Heiko,
Hoe verdrietig het ook was, afscheid moeten nemen van onze Joris. Wij hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen met dank aan jullie!! Zooo persoonlijk, zo warm vanaf het moment van binnen komen tot op het moment van het weer ophalen van onze Joris. Dit heeft ons erg geholpen in een stukje verwerking.
Nogmaals heel erg bedankt voor alle goede en liefdevolle zorgen voor onze Joris!!
Ik kom graag een keer langs voor een bakkie!
Lieve groetjes: Yvonne en Rita
Luc en rijk Kranenburg Luc en rijk Kranenburg uit Almere heeft geschreven op 15 oktober 2017 om 15:46
Bedankt voor de goede zorgen voor onze kleine meisje Lotje veel dank luc en rijk
Vincent & Natascha Vincent & Natascha uit Almere heeft geschreven op 13 september 2017 om 13:57
Lieve Desiree en Heiko,

25 augustus 2017... de dag dat we afscheid moesten nemen van Balou. Zo verdrietig! Maar wat werden we warm en hartelijk door jullie ontvangen, zo ontzettend fijn! Een fijne omgeving, een luisterend oor en alle tijd om afscheid van onze Balou te nemen. Zo blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen, bedankt voor alles!! Liefs, Vincent & Natascha
Jacqueline Heidstra Jacqueline Heidstra uit Almere heeft geschreven op 9 september 2017 om 12:37
Lieve Desiree en Heiko hiermee wil ik nogmaals laten weten hoe blij ik ben dat Bo het eerste plekje bij jullie mocht krijgen.
Was ook voor jullie wat onverwacht maar dat stond niet in de weg voor een warme ontvangst en vlekkeloze begeleiding. Dit heeft zeker geholpen bij het verdriet om ons trouwe vrolijke maatje.
De begraafplaats is een fijne plek om even naar toe te lopen wat wij nog regelmatig doen.
Liefs, Jacq.
Rini Trilling Rini Trilling uit Almere heeft geschreven op 4 september 2017 om 20:13
Met groot verdriet hebben wij op 31-8-2017 afscheid moeten nemen van onze grote vriend en maatje Harley. 13 jaar is hij geworden wat een topper was en is hij we hebben zoveel plezier en liefde van hem gehad we zullen je nooit vergeten grote vriend onze SUPER TOPPER. Lieve Desiree en Heiko hartstikke bedankt voor jullie geweldige hulp en steun wat was alles top geregeld en jullie waren voor ons ook een luisterend oor. We zijn dan ook Super blij dat we jullie zijn tegen gekomen het ging zo anders dan eerdere ervaringen deze mensen waren kil,zakelijk en afstandelijk maar bij jullie werden we liefdevol en hartelijk ontvangen. Desiree en Heiko nogmaals hartelijk dank voor alles als we ooit weer die moeilijke keus moeten maken dan kiezen we zeker weer voor jullie. BEDANKT!
Fam Wienema Fam Wienema uit Almere heeft geschreven op 19 augustus 2017 om 13:40
Heel erg bedankt voor de mooie plek die jullie hebben geregeld voor Rocky.
Rocky is gegaan net voordat hij onze nieuwe zoon Dani heeft mogen aanschouwen.
We gaan hem heel erg missen en komen zeker vaak langs op zijn mooie nieuwe plek.
Dank jullie voor de kaart.
Hans weiler Hans weiler uit Amsterdam heeft geschreven op 17 augustus 2017 om 21:35
De dag die je nooit wilt ontmoeten:22 mei 2017 dat onze geliefde Toby de wereld ging verlaten met onbeschrijfelijk verdriet na 12,3 jaar bij ons geweest te zijn,de mooiste beslissing ooit door hem uit te kiezen uit een frans asiel.Wat een geluk heeft hij ons gebracht en dat was wederzijds.
Daar sta je dan,waar wordt de laatste reis naartoe?toby was een natuurhond en daarom gekozen voor begraven en zo fijn om Desiree en Heiko van Anubis te hebben getroffen!Er wad direct een klik door hun gevoel,begrip en rust dat het meteen goed voelde ondanks het enorme verdriet.Toby ligt daar prachtig en zijn al een keer terug geweest voor wat aankleding van het grafje en de wensboom.Als je ooit die moeilijke keuze moet maken kies voor Anubis en ontvang de aandacht en warmte die je zult omarmen om het een plek te kunnen geven??❤️❤️
Hans Weiler
Familie van Zoolingen Familie van Zoolingen uit Almere heeft geschreven op 25 juli 2017 om 19:06
Op 5 mei 2017 hebben wij met groot verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve Bordeaux dog Hooch... Wij zijn opzoek gegaan naar een mooie laatste rustplaats en die hebben wij gevonden bij Anubis, een prachtige omgeving.

Het was afscheid was erg verdrietig maar dankzij Anubis ook heel mooi en liefdevol. Bedankt hiervoor we hadden het zelf niet anders willen doen. De liefde voor dieren die Desiree en Heiko hebben is erg bijzonder en oprecht. Ze begrijpen de situatie als geen ander en zorgen met veel geduld voor een waardig en respectvol afscheid. Nogmaals bedankt!

Liefs familie van Zoolingen.
Liesbeth Liesbeth uit Almere heeft geschreven op 21 juli 2017 om 22:53
Lieve "beheerders",
Dank, heel hartelijk dank voor jullie begeleiding, geduld en inbreng bij het afscheid van ons koddig, lief mannetje, Sammie. Wat een mooie, warme ervaring!
Dank voor het aanwezig zijn, jullie begeleiding, hartelijkheid, passie, dierenliefde!! ZO anders dan eerdere ervaringen (kil, zakelijk, afstandelijk). Jullie inbreng = TOP! Een aanrader voor alle dierenvrienden m/v.
Diervriendelijke groet en een dikke pluim voor Desiree en Heiko!!
Liesbeth.
Jacqueline Risselada Jacqueline Risselada uit Bussum heeft geschreven op 20 juli 2017 om 14:56
Hoi, lieve beheerders van Anubis.
Zoals jullie weten heb ik helaas mijn lieve hond Sammie in moeten laten slapen. Mijn leed werd verzacht door de liefdevolle wijze waarop ik vervolgens bij jullie werd opgevangen. Er was alle tijd en ruimte om in een huiskamer sfeer van het lichaam van Sammie afscheid te nemen. Samen met jullie hebben we zijn lichaam op een mooi plekje begraven. Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de betrokken opvang, de faciliteiten die er zijn en de prachtige plek die jullie gekozen hebben. Zeer aan te bevelen!

Dierenuitvaartcentrum

Dierenbegraafplaats Almere

Dierenuitvaartcentrum