Speciale urnen

Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere heeft een ruim assortiment aan urnen. De urnen zijn verkrijgbaar in vele materiaalsoorten, kleuren, modellen en prijsniveaus. De urnen zijn geschikt voor het as van verschillende soorten huisdieren. Sommige urnen zijn speciaal voor de verschillende huisdieren ontwikkeld.

Speciaal voor Dierenuitvaarcentrum Anubis Almere heeft een kunstenares handmatig een urnenlijn gecreëerd. Deze unieke urnen zijn dus ook alleen bij ons in gelimiteerde aantallen te verkrijgen.  In onze showroom kunt u rustig op u gemak de urn uitzoeken die precies bij u en uw overleden huisdier past.

 

De prijzen van de urnen  variërend,  maar beginnen vanaf € 15,00.  Neem gerust contact met ons op voor informatie.

Biologische urnen

Wanneer uw huisdier komt te overlijden, verliest u vaak een dierbaar gezinslid. Het overlijden van zo’n waardevolle vriend is voor veel mensen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis waarbij een gepast afscheid gewenst is. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een crematie waar u na afloop de as van het overleden huisdier mee naar huis krijgt.

Dierenuitvaartcentrum Anubis heeft biologisch afbreekbare urnen van Peturn. De urn is gemaakt om het as van overleden dieren een plaats te geven en daarna te begraven. Na het begraven zou u eventueel een mooie bloem op de rustplek van uw huisdier kunnen laten groeien. Hierdoor kunt u uw eigen mooie en dierbare afscheidsplek creëren.

 

Prijs € 25,00. Neem gerust contact met ons op voor informatie.