“ De wind zal je dragen….”

Vanaf mei 2017, heeft Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere haar diensten uitgebreid. Naast begraven bieden wij ook een volledig verzorgde crematie aan voor uw overleden huisdier. Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere werkt nauw samen met Dierencrematorium Zaanstad. Door deze samenwerking beschikken wij over een eigen dierencrematorium in Wormerveer.

Na het afscheid nemen van uw huisdier verzorgt dierenuitvaartcentrum Anubis Almere de gewenste vorm van de crematie. U kunt kiezen tussen een individuele crematie of een collectieve crematie. Op de dierenbegraafplaats is een as verstrooiveld aanwezig. Op deze mooie plek, kunt u op gepaste wijze afscheid nemen van uw geliefde huisdier.

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw overleden huisdier individueel en binnen vijf dagen gecremeerd. U ontvangt het as retour in een asomhulsel van Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat wij het as bij u thuis bezorgen.

Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere heeft een groot assortiment unieke urnen, asverstrooikokers en assieraden. Op deze manier kunt u uw huisdier een mooi en speciaal plekje geven in uw huis of bijvoorbeeld uitstrooien op een geliefde plek. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huisdier uit te strooien op onze asverstrooiveld.

Collectieve crematie

Bij een collectieve crematie wordt uw overleden huisdier gelijktijdig met andere overleden huisdieren gecremeerd. Wordt uw huisdier op deze manier gecremeerd dan is het niet mogelijk om het as terug te krijgen.

Het gezamenlijke as wordt door ons op een respectvolle manier uitgestrooid op de Noordzee.

Vogel/konijn€   80,00
Kat€ 110,00
Kleine hond 10 kg€ 120,00
Middelgrote hond 10 tot 30 kg€ 160,00
Grote hond 30 tot 50 kg€ 180,00
Zeer grote hond vanaf 50 kg€ 200,00
Afscheidsruimte€   20,00
Retour in een as omhulsel€   10,00
Vogel/konijn€   30,00
Kat€   50,00
kleine hond tot 10 kg€   60,00
Middelgrote hond 10 tot 30 kg€ 100,00
Grote hond 30 tot 50 kg€ 120,00
Zeer grote hond vanaf 50 kg€ 140,00

Urnen

“Niets verdwijnt voorgoed, bewaar de herinnering.”

Speciaal voor Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere heeft een kunstenares handmatig een urnenlijn gecreëerd. Deze unieke urnen zijn dus ook alleen bij ons in gelimiteerde aantallen te verkrijgen.  In onze showroom kunt u rustig op u gemak de urn uitzoeken die precies bij u en uw overleden huisdier past.