Dierenbegraafplaats Utrecht voor een mooi afscheid

De dierenbegraafplaats in nabije omgeving van Utrecht is een prachtige laatste rustplaats voor uw geliefde huisdier. Wanneer uw hond, kat, konijn, vogel of ander huisdier is overleden, heeft dat een behoorlijke impact. Daarom kunt u bij Anubis in alle rust afscheid nemen op een prachtige locatie. Onze dierenbegraafplaats is zeer gunstig gelegen en is bij uitstek geschikt als laatste rustplaats.

Ophaalservice Dierenbegraafplaats Utrecht

Bij Anubis bent u van harte welkom om uw overleden huisdier te brengen of door ons op te laten halen. Wij halen uw geliefde huisdier tot 60 km van Almere op.  Wilt u direct contact om uw huisdier door ons op te laten halen? Bel dan direct met 06-14670203. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Wanneer uw huisdier is overleden, verliest u niet alleen een vriend of een maatje, maar veelal een belangrijk deel van uw leven. Wij ontvangen daarom iedereen in een warme ruimte die speciaal is ingericht om rustig te zitten en om een laatste keer bij uw huisdier te zijn. Onze gasten zijn hier erg over te spreken en wij nodigen u uit om ons gastenboek in te zien. Als dierenliefhebbers weten wij wat u doormaakt en tijdens deze moeilijke periode wordt dit enorm gewaardeerd.

Soorten dierenbegrafenissen

U kunt bij onze dierenbegraafplaats terecht voor verschillende soorten begrafenissen. Lees hier meer over de verschillende soorten dierenbegrafenissen. Wilt u vooraf weten welke kosten het begraven van uw kat, hond, konijn of vogel met zich meebrengt? Een overzicht van de kosten en verschillende mogelijkheden kunt u hier vinden.

Onze dierenbegraafplaats is een oase van rust

Doorkijkje op dierenbegraafplaats Naarden bij Anubis AlmereOnze prachtige groene omgeving is ver weg van alle drukte, toch zijn wij gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A27 en A6. Ons streven is het behouden van de oorspronkelijke flora en fauna en zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. De begraafplaats ligt achter een bos even voorbij de vijver. U bent altijd van harte welkom om uw huisdier op te zoeken en plaats te nemen aan de vijver. Alle dieren die wij begraven gaan na verloop van tijd weer op in de natuur. Alle kisten of gewaden zijn biologisch afbreekbaar. Wij hebben voldoende ruimte voor zowel begrafenissen als as-uitstrooiingen bij crematies.

Dierenbegraafplaats Utrecht ook voor crematies

Anubis is niet alleen ingericht om uw hond te begraven of uw kat te begraven, maar wij verzorgen ook crematies. Bij Anubis kunt u ook uw hond laten cremeren of uw kat laten cremeren. Heeft u de beslissing genomen om uw hond of kat te laten cremeren, dan verzorgt Anubis deze voor u. Op onze dierenbegraafplaats is een verstrooiveld aanwezig. Deze ligt achter onze prachtige vijver. Wilt u meer over de verschillende mogelijkheden voor crematies lezen? Dan nodig wij u uit om hier verder te lezen. Wilt u direct contact om uw huisdier door ons op te laten halen? Onze tarieven voor het laten ophalen van uw huisdier vind u hier. Bel dan direct met 06-14670203. Op de Facebookpagina van Anubis Almere vind u nog meer informatie.

Huisdiereigenaren bezoeken ons vanuit Utrecht en omliggende Gemeenten zoals De Bilt, Zeist, Bunnik, Leidsche Rijn en Utrecht Overvecht.