Dierenbegraafplaats Hilversum voor een waardig afscheid gaat u naar Anubis

De dierenbegraafplaats nabij Hilversum is een prachtige laatste rustplaats voor uw geliefde huisdier. Wanneer uw hond, kat, konijn of vogel is overleden, is het een behoorlijke impact. Daarom kunt u in alle rust afscheid nemen en hebben wij een prachtige locatie. Onze dierenbegraafplaats is zeer gunstig gelegen en is bij uitstek geschikt als laatste rustplaats. U kunt in alle rust afscheid nemen.

Uitzicht op de vijver van dierenbegraafplaats Hilversum bij Anubis AlmereDierenbegraafplaats Hilversum

Bij Anubis bent u altijd van harte welkom om uw dier te brengen of door ons op te laten halen. Wanneer uw hond is overleden of uw kat is overleden is dat heel erg. Wij halen uw geliefde huisdier tot 60 km van Almere op. Wilt u direct contact om uw huisdier door ons op te laten halen? Hier kunt u onze tarieven vinden voor het laten ophalen van uw huisdier. Bel dan direct met 06-14670203.

Wanneer uw huisdier is overleden, verliest u niet alleen een vriend of een maatje, maar veelal een belangrijk deel van uw leven. Wij ontvangen daarom iedereen in een warme ruimte die speciaal is ingericht om rustig te zitten en om een laatste keer bij uw huisdier te zijn. Onze gasten zijn hier enorm over te spreken en wij nodigen u uit om ons gastenboek in te zien. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke manier van ontvangen en er zijn voor de huisdiereigenaren. 

U kunt bij onze dierenbegraafplaats terecht voor verschillende soorten begrafenissen. Hierover kunt u hier meer lezen. Wilt u vooraf weten welke kosten het begraven van uw kat, hond, konijn of vogel met zich meebrengt? Een overzicht van de kosten en verschillende mogelijkheden kunt u hier vinden.

Onze dierenbegraafplaats is een oase van rust

Onze unieke groene omgeving is ver weg van alle drukte, en toch gemakkelijk bereikbaar via de snelweg. Wij streven naar het behouden van de oorspronkelijke flora en fauna en zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. De begraafplaats ligt achter een bos even voorbij onze vijver. U bent altijd van harte welkom om uw huisdier op te zoeken en plaats te nemen aan de vijver. Alle dieren die wij begraven gaan na verloop van tijd weer op in de natuur. Alle kisten of gewaden zijn biologisch afbreekbaar. Wij hebben voldoende ruimte voor zowel begrafenissen als uitstrooiingen. Op de Facebookpagina van Anubis vindt u nog meer informatie over onze prachtige locatie.

Dierenbegraafplaats Hilversum ook voor crematies

Anubis is niet alleen ingericht om uw hond te begraven of uw kat te begraven, maar wij verzorgen ook crematies. Bij Anubis kunt u ook uw hond laten cremeren of uw kat laten cremeren. Heeft u de beslissing genomen om uw hond of kat te laten cremeren, dan verzorgt Anubis deze voor u. Op onze dierenbegraafplaats is een verstrooiveld aanwezig. Deze ligt achter onze prachtige vijver. Wilt u meer over de verschillende mogelijkheden voor crematies lezen? Dan nodig wij u uit om hier verder te lezen. Wilt u direct contact om uw huisdier door ons op te laten halen? Onze tarieven voor het laten ophalen van uw huisdier vind u hier. Bel dan direct met 06-14670203.

Huisdiereigenaren bezoeken ons vanuit Hilversum, Huizen. Blaricum, Bussum, Naarden, Laren, Eemnes.