Dierencrematorium Utrecht

U zoekt een dierencrematorium Utrecht? Bij Dierenuitvaartcentrum Anubis in Almere krijgt u alle gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden huisdier. Ons dierencrematorium bij Utrecht is op slechts 30 minuten vanaf Utrecht rijden. Alle huisdiereigenaren die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening hebben een bijzonder mooie ervaring gehad. Wij nodigen u uit de reacties te lezen en zelf te oordelen of u ook uw laatste afscheid van uw huisdier op deze manier wilt ervaren. In een tijd van rouw is het fijn om in alle rust afscheid te nemen.

Dierencrematorium nabij Utrecht

Dierencrematorium Utrecht nodig? Ga naar Anubis in Almere.Anubis onderscheid zich door persoonlijk betrokken te zijn bij het verlies van uw geliefde hond, kat, konijn of vogel. In deze kwetsbare periode proberen wij op een liefdevolle manier naar u te luisteren en u te ondersteunen tijden dagen van afscheid. Maakt u vooral gebruik van onze unieke ophaalservice. Wij halen uw overleden dier op en u kunt dan in onze ruimte afscheid nemen. Wij baren uw overleden huisdier dan respectvol voor u op.

Het opbaren van uw huisdier is alleen mogelijk wanneer wij uw huisdier ophalen. Wanneer uw huisdier vanuit een dierenarts moet worden opgehaald, worden deze in de meeste gevallen in een vriezer gestopt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw huisdier op te baren en in veel gevallen niet mogelijk om een pootafdrukje te maken.

Verschillende vormen van cremeren

In ons dierencrematorium Utrecht is het mogelijk te kiezen voor een individuele crematie en een collectieve crematie. Voor onze tarieven kunt u op onze website kijken. Wij proberen ondanks onze uitgebreide dienstverlening toch zo laag mogelijk in onze prijsstelling te blijven.

Bij een individuele crematie wordt uw overleden huisdier individueel en binnen vijf dagen gecremeerd. U ontvangt het as retour in een as-omhulsel. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat wij het as bij u thuis bezorgen.

Wij hebben een groot assortiment unieke urnen, asverstrooikokers en assieraden. Op deze manier kunt u uw huisdier een mooi en speciaal plekje geven in uw huis of bijvoorbeeld uitstrooien op een geliefde plek. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huisdier uit te strooien op onze asverstrooiveld.

Collectieve crematie Utrecht

Bij een collectieve crematie wordt uw overleden huisdier gelijktijdig met andere overleden huisdieren gecremeerd. Wordt uw huisdier op deze manier gecremeerd dan is het niet mogelijk om het as terug te krijgen. Het gezamenlijke as wordt door ons op een respectvolle manier uitgestrooid op de Noordzee.

Bij het uitstrooien van het as maken wij altijd een gepaste video te ere van alle overleden huisdieren. De namen van de huisdieren vermelden wij in onze video. Dit wordt enorm gewaardeerd. In ons dierencrematorium Utrecht ontvangen wij ook geregeld huisdierenbezitters vanuit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn, De Bilt en Overvecht.

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice of meer informatie telefonisch ontvangen? Bel ons gerust op 06-14670203. Neem ook een kijkje op onze Facebookpagina.

Huisdier cremeren of begraven?

Bent u nog niet helemaal zeker of u uw overleden huisdier wilt laten cremeren, of laten begraven? Lees dan hier meer informatie over het begraven van uw huisdier.