Dierencrematorium Landsmeer

Bij Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere kunt u met persoonlijke aandacht en professionaliteit afscheid nemen van uw geliefde huisdier. De crematie van uw huisdier verzorgen wij met liefde en aandacht. Of u nu kiest voor een individuele crematie of een collectieve crematie, bij Dierenuitvaartcentrum Anubis in Almere, kiest u voor het mooiste afscheid. Ons dierencrematorium Landsmeer is op slechts 25 minuten van Almere rijden.

Alle huisdiereigenaren die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening hebben een mooie ervaring gehad. Wij nodigen u uit de reacties te lezen en zelf te oordelen of u ook uw laatste afscheid van uw huisdier op deze manier wilt ervaren. In een tijd van rouw is het fijn om in alle rust afscheid te nemen.

Dierencrematorium Landsmeer, Naarden, Amsterdam, Swifterbant, Amersfoort van Dierenuitvaartcentrum Anubis AlmereDierencrematorium nabij Landsmeer

Anubis onderscheid zich door echt betrokken te zijn bij het verlies van uw geliefde huisdier. Elk verlies of afscheid, klein of groot, levert gevoelens van rouw op. En dat geldt ook voor uw huisdier, uw maatje, uw vriend waarmee u juist die speciale band hebt opgebouwd. In deze kwetsbare periode proberen wij op een liefdevolle manier naar u te luisteren en u te ondersteunen tijden dagen van afscheid. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wij halen uw overleden dier op en u kunt dan in onze ruimte afscheid nemen. Wij baren uw overleden huisdier dan respectvol voor u op.

Dit is veelal alleen mogelijk wanneer wij uw huisdier ophalen. Wanneer uw huisdier vanuit een dierenarts moet worden opgehaald, worden deze doorgaans in een vriezer gestopt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw huisdier op te baren en in veel gevallen niet mogelijk om een pootafdrukje te maken.

Verschillende vormen van cremeren

In ons dierencrematorium Landsmeer is het mogelijk te kiezen voor een individuele crematie en een collectieve crematie. Voor onze crematie tarieven kunt u op onze website kijken. Wij proberen ondanks onze uitgebreide dienstverlening toch zo laag mogelijk in prijs te blijven.

Bij een individuele crematie wordt uw overleden huisdier individueel en binnen vijf dagen gecremeerd. U ontvangt het as retour in een as-omhulsel. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat wij het as bij u thuis bezorgen.

Wij hebben een groot assortiment unieke urnen, asverstrooikokers en assieraden. Op deze manier kunt u uw huisdier een mooi en speciaal plekje geven in uw huis of bijvoorbeeld uitstrooien op een geliefde plek. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huisdier uit te strooien op onze asverstrooiveld.

Collectieve crematie

Bij een collectieve crematie wordt uw overleden huisdier gelijktijdig met andere overleden huisdieren gecremeerd. Wordt uw huisdier op deze manier gecremeerd dan is het niet mogelijk om het as terug te krijgen. Het gezamenlijke as wordt door ons op een respectvolle manier uitgestrooid op de Noordzee.

Bij het uitstrooien van het as maken wij altijd een mooie video te ere van alle overleden huisdieren. Alle namen van de huisdieren vermelden wij in onze video. Dit wordt enorm gewaardeerd. In ons dierencrematorium Landsmeer ontvangen wij ook geregeld huisdierenbezitters vanuit Amsterdam, Diemen, Amstelveen en ‘t Gooi.

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice of meer informatie telefonisch ontvangen? Bel ons gerust op 06-14670203. Bezoek ook onze Facebookpagina.

Huisdier cremeren of begraven?

Twijfelt u nog of u uw overleden huisdier wilt laten cremeren, of wilt laten begraven? Lees dan hier meer over het begraven van uw geliefde huisdier.