Uw huisdier is overleden. Wat nu?

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, kunnen wij uw overleden huisdier bij u thuis, of bij de dierenarts op komen halen op een gewenst tijdstip. Uiteraard mag u ook uw overleden huisdier, zelf naar ons toe komen brengen. Wanneer u een geplande euthanasie afspraak heeft gemaakt met uw dierenarts,  op de praktijk of bij u thuis, is het raadzaam dat u ons daarvan van te voren op de hoogte stelt, zodat wij weten wanneer wij uw overleden huisdier kunnen ophalen. Neemt u in alle gevallen telefonisch contact met ons op, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

“Niemand weet,

hoeveel ik gehuild

heb die dag”

Uitvaart voor uw huisdier in Amsterdam

‘Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering.’

Afscheid

Op onze locatie kunt u in alle rust afscheid nemen van uw geliefde huisdier wanneer u deze zelf brengt. Ook kunt u desgewenst op een later tijdstip een afspraak met ons maken om  met familie, kinderen en eventueel andere honden, extra afscheid te nemen in onze sfeervolle afscheidsruimte.

“ De wind zal je dragen….”

Cremeren

Als u kiest voor cremeren, dan verzorgen wij in overleg met u de crematie. U kunt kiezen tussen een individuele crematie of een collectieve crematie. Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd en krijgt u de as terug. U of wij, kunnen de as op ons asstrooiveld uitstrooien of bewaren in een urn. Bij een collectieve crematie, worden er meerdere huisdieren gelijktijdig gecremeerd. Het is niet mogelijk om de as van uw huisdier terug te ontvangen. De as zal respectvol door ons worden uitgestrooid over de Noordzee.   

As strooikokers , urnen,  en gedenksieraden

In onze showroom hebben wij een groot assortiment urnen,  in verschillende prijsklassen, as strooikokers en keepsake staan. Zowel eenvoudige als bijzondere urnen en van verschillende materialen.  Tevens zijn wij officiële dealer van  schitterende Seeyou gedenksieraden en andere prachtige as- sieraden die u op uw gemak kunt bekijken. De urnen en gedenksieraden worden op respectvolle wijze persoonlijk gevuld door ons.

urnen en gedenksieraden

“Niets verdwijnt voorgoed, bewaar de herinnering.”

Begraven

De dierenbegraafplaats ligt in een natuurlijk bosperceel met een prachtige vijver, begraafweides, een herinneringsboom en een eigen asverstrooiveld.  Een plekje in de natuur om naar terug te keren als u daar behoefte aan heeft.

Begraafmanden en waden

De prachtige van binnen beklede begraafmanden zijn gemaakt van zeegras of rotan met deksel en in diverse maten leverbaar. De wade, of te wel, wikkeldoek, die wij aanbieden is gemaakt van een zachte katoenen stof van natuurlijk afbreekbaar materiaal.

“Toen ik het moeilijk had, zocht ik een hand, maar ik vond een poot”

Pootafdruk en tranenflesje

Wij bieden 2 soorten pootafdrukken aan. Een pootafdruk in klei i of een  detailleerde pootafdruk in inkt. Deze wordt geleverd in een fotolijst met passe-partout.

Tevens geven wij u gratis, (indien gewenst), een tranenflesje aan, met bergkristal en daarboven een plukje haar van uw overleden huisdier. 

tranenflesje en pootafdruk

“Als je verdrietig bent, kijk dan diep in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk”

Persoonlijke uitvaartzorg voor huisdieren. 

Een huisdier doet zoveel voor ons mensen;  plezier, steun en hun onvoorwaardelijke liefde. Helaas komt hier ooit een einde aan. Afscheid. 

Dierenuitvaartcentrum Anubis is kleinschalig waarbij persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Wij onderscheiden ons  door een persoonlijke begeleiding en u te ontzorgen bij het overlijden van uw huisdier. Geen haast en geen klinische sfeer. In een verwarrende periode vol verdriet kunt u ons bellen en dan komen wij u helpen. 

Wij kunnen  voor uw overleden huisdier een volledig verzorgde crematie of begrafenis aanbieden.

Mocht u nog aanvullende informatie willen of vragen hebben, dan mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

“Als afscheid nemen van een geliefd dier pijn doet, zijn wij er voor u”

Desiree en Heiko