Dierencrematorium in de buurt Swifterbant

Bij dierenuitvaartcentrum Anubis krijgt u alle gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden huisdier. Ons dierenuitvaartcentrum in de buurt van Swifterbant is op slechts 30 minuten van Almere rijden. Alle huisdiereigenaren die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening hebben een fijne ervaring gehad. Wij nodigen u uit om de reacties te lezen en zelf te oordelen of u ook uw laatste afscheid van uw huisdier op deze manier wilt ervaren. In een tijd van rouw is het fijn om in alle rust afscheid te kunnen nemen.

Crematorium Swifterbant van Dierenuitvaartcentrum Anubis AlmereDierencrematorium dienstverlening regio Swifterbant

Anubis Almere heeft zelf geen dierencrematorium, maar wij bieden u deze dienstverlening aan in samenwerking met een gerenommeerd dierencrematorium. Dierenuitvaartcentrum Anubis onderscheid zich door echt betrokken te zijn bij het verlies van uw geliefde huisdier. In deze kwetsbare periode proberen wij op een liefdevolle manier naar u te luisteren en u te ondersteunen bij het afscheid nemen van uw overleden huisdier. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wij halen uw overleden dier op en u kunt dan in onze mooie ruimte afscheid nemen. Wij baren uw overleden huisdier dan respectvol voor u op.

Dit is veelal alleen mogelijk wanneer wij uw huisdier ophalen. Wanneer uw huisdier vanuit een dierenarts moet worden opgehaald, worden deze doorgaans in een vriezer gestopt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw huisdier op te baren en in veel gevallen niet mogelijk om een pootafdruk te maken.

Verschillende vormen van cremeren

In ons dierencrematorium in de buurt van Swifterbant is het mogelijk te kiezen voor een individuele crematie of een collectieve crematie. Voor alle crematie tarieven kunt u op onze website kijken. Wij proberen ondanks onze uitgebreide dienstverlening toch zo laag mogelijke prijzen te hanteren. Bij een individuele crematie wordt uw overleden huisdier individueel en binnen vijf dagen gecremeerd. U ontvangt het as retour in een as-omhulsel. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat wij het as bij u thuis bezorgen.

UrnenDierenurnen

Wij hebben een groot assortiment unieke urnen, asverstrooikokers en assieraden. Op deze manier kunt u uw huisdier een mooi en speciaal plekje geven in uw huis of bijvoorbeeld uitstrooien op een geliefde plek. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huisdier uit te strooien op onze asverstrooiveld.

Collectieve crematie

Bij een collectieve crematie wordt uw overleden huisdier gelijktijdig met andere overleden huisdieren gecremeerd. Wordt uw huisdier op deze manier gecremeerd dan is het niet mogelijk om het as terug te krijgen. Het gezamenlijke as wordt door ons op een respectvolle manier uitgestrooid op de Noordzee.

Bij het uitstrooien van het as maken wij altijd een mooie video te ere van alle overleden huisdieren. De namen van de huisdieren vermelden wij in onze video. Dit wordt enorm gewaardeerd. In ons dierencrematorium in de buurt van Swifterbant ontvangen wij ook geregeld huisdierenbezitters vanuit Dronten, Landmaten, Biddinghuizen, Harderwijk. Ons dierencrematorium Flevoland reikt ver buiten de grens van Almere.

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice of meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Bel ons gerust op 06-14670203Bekijk ook de Facebookpagina van Anubis Almere.

Huisdier cremeren of begraven?

Twijfelt u nog of u uw overleden huisdier wilt laten cremeren, of wilt laten begraven? Lees dan hier meer over het begraven van uw geliefde huisdier.