Dierencrematorium in de buurt van Naarden

Bij Anubis krijgt u alle gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden huisdier. Ons dierenuitvaartcentrum in de buurt van Naarden is op slechts 15 minuten van Almere rijden. Alle huisdiereigenaren die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening hebben een fijne ervaring gehad. Wij nodigen u de reacties te lezen en zelf te oordelen of u ook uw laatste afscheid van uw huisdier op deze manier wilt ervaren. In een tijd van rouw is het fijn om in alle rust afscheid te nemen.

Dierencrematorium Naarden, Amsterdam, Swifterbant, Amersfoort van Dierenuitvaartcentrum Anubis AlmereDierencrematorium dienstverlening

U zoekt een dierencrematorium in de buurt van Naarden? Anubis is zelf geen dierencrematorium, maar een dierenuitvaartcentrum. In samenwerking met een gerenommeerd dierencrematorium, bieden wij u deze dienstverlening aan. Anubis Almere onderscheid zich door echt betrokken te zijn bij het verlies van uw geliefde huisdier. Elk verlies of afscheid, klein of groot, levert gevoelens van rouw op. En dat geldt ook voor uw huisdier, uw maatje, uw vriend waarmee u juist die speciale band hebt opgebouwd. In deze kwetsbare periode proberen wij op een liefdevolle manier naar u te luisteren en u te ondersteunen tijden dagen van afscheid. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wij halen uw overleden dier op en u kunt dan in onze ruimte afscheid nemen. Wij baren uw overleden huisdier dan respectvol voor u op.

Dit is veelal alleen mogelijk wanneer wij uw huisdier ophalen. Wanneer uw huisdier vanuit een dierenarts moet worden opgehaald, worden deze doorgaans in een vriezer gestopt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw huisdier op te baren en in veel gevallen niet mogelijk om een pootafdrukje te maken.

Verschillende vormen van cremeren

In ons dierencrematorium in de buurt van Naarden is het mogelijk te kiezen voor een individuele crematie en een collectieve crematie. Voor onze crematie tarieven kunt u op onze website kijken. Wij proberen ondanks onze uitgebreide dienstverlening toch zo laag mogelijk in prijs te blijven.

Bij een individuele crematie wordt uw overleden huisdier individueel en binnen vijf dagen gecremeerd. U ontvangt het as retour in een as-omhulsel. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid dat wij het as bij u thuis bezorgen.

Wij hebben een groot assortiment unieke urnen, asverstrooikokers en assieraden. Op deze manier kunt u uw huisdier een mooi en speciaal plekje geven in uw huis of bijvoorbeeld uitstrooien op een geliefde plek. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huisdier uit te strooien op onze asverstrooiveld.

Collectieve crematie

Bij een collectieve crematie wordt uw overleden huisdier gelijktijdig met andere overleden huisdieren gecremeerd. Wordt uw huisdier op deze manier gecremeerd dan is het niet mogelijk om het as terug te krijgen. Het gezamenlijke as wordt door ons op een respectvolle manier uitgestrooid op de Noordzee.

Bij het uitstrooien van het as maken wij altijd een gepaste video te ere van alle overleden huisdieren. De namen van de huisdieren vermelden wij in onze video. Dit wordt enorm gewaardeerd. In ons dierencrematorium in de buurt van Naarden ontvangen wij ook geregeld huisdierenbezitters vanuit Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Blaricum en Bussum.

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice of meer informatie telefonisch ontvangen? Bel ons gerust op 06-14670203. Bezoek ook onze Facebookpagina.