Dierencrematorium Hilversum

Bij dierenuitvaartcentrum Anubis krijgt u alle gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden huisdier. Ons dierencrematorium vlakbij Hilversum is op slechts 25 minuten van Almere rijden. Alle huisdiereigenaren die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening hebben een fijne ervaring gehad. Wij nodigen u uit om de reacties te lezen en zelf te oordelen of u ook uw laatste afscheid van uw huisdier op deze manier wilt ervaren. In een tijd van rouw is het fijn om in alle rust afscheid te kunnen nemen.

Dierencrematorium Hilversum, Landsmeer, Naarden, Amsterdam, Swifterbant, Amersfoort van Dierenuitvaartcentrum Anubis AlmereDierencrematorium nabij Hilversum

Dierenuitvaartcentrum Anubis onderscheid zich door er echt betrokken te zijn voor de huisdierenbezitters. In deze kwetsbare periode proberen wij op een liefdevolle manier naar u te luisteren en u te ondersteunen bij het afscheid nemen van uw overleden huisdier. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wij halen uw overleden dier op en u kunt dan in onze mooie ruimte afscheid nemen. Wij baren uw overleden huisdier dan respectvol voor u op.

Verschillende vormen van cremeren

In ons dierencrematorium Hilversum is het mogelijk te kiezen voor een individuele crematie of een collectieve crematie. Voor alle crematie tarieven kunt u op onze website kijken. Wij proberen ondanks onze uitgebreide dienstverlening toch zo laag mogelijke prijzen te hanteren.

Collectieve crematie

Bij een collectieve crematie wordt uw overleden huisdier gelijktijdig met andere overleden huisdieren gecremeerd. Wordt uw huisdier op deze manier gecremeerd dan is het niet mogelijk om het as terug te krijgen. Het gezamenlijke as wordt door ons op een respectvolle manier uitgestrooid op de Noordzee. Nabij ons dierencrematorium Hilversum ontvangen wij ook geregeld huisdierenbezitters vanuit Dronten, Landmaten, Biddinghuizen, Harderwijk. Ons dierencrematorium Flevoland reikt ver buiten de grens van Almere.

Urnen

Wij hebben een groot assortiment unieke urnen, asverstrooikokers en assieraden. Op deze manier kunt u uw huisdier een mooi en speciaal plekje geven in uw huis of bijvoorbeeld uitstrooien op een geliefde plek. U kunt natuurlijk ook kiezen om uw huisdier uit te strooien op onze asverstrooiveld.

Huisdier cremeren of begraven

Twijfelt u nog of u uw overleden huisdier wilt laten cremeren of laten begraven? Bij Anubis Almere adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Lees hier alles over het begraven van uw huisdier.

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice of meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Bel ons gerust op 06-14670203. Bezoek ook de Anubis Almere Facebookpagina voor meer informatie.