Dierenbegraafplaats lelystad

Wij ontvangen veel huisdieren in onze dierenbegraafplaats nabij Lelystad. Wij streven er naar om voor alle huisdiereigenaren een rustige omgeving te creëren waar het mogelijk is om een waardig afscheid te nemen. Of u een groot huisdier of een klein huisdier heeft, de emotie is altijd hetzelfde. Het gemis is voor iedereen even groot. Wij nodigen iedereen uit om ons gastenboek in te zien, om zo een beeld te krijgen van wie wij zijn en hoe warm er over Anubis wordt gesproken. Bekijk de Facebookpagina van Anubis voor meer informatie.

Welkom bij dierenbegraafplaats Lelystad bij Anubis AlmereDierenbegraafplaats Lelystad Anubis

Onze begraafplaats is op slechts enkele minuten rijden van Lelystad gelegen. Vanaf de snelweg zijn gemakkelijk bereikbaar. Een veel gehoord compliment is onze manier van doen. Dit komt enkel en alleen door wie wij zijn. Bij ons heeft u echt de tijd en alle gelegenheid om afscheid van uw geliefde huisdier te nemen. In onze dierenbegraafplaats hebben wij verschillende mogelijkheden om uw hond, kat, konijn of vogel te begraven. Wij bieden verschillende dierenkisten, dierenmanden, dierenwaden en urnen aan.

Wilt u een grafmonument welke eer aan uw huisdier doet? Via ons is het mogelijk om verschillende gedenktekens en monumenten te verkrijgen. Een natuurlijk grafmonument straalt rust uit en bestaat uit natuurlijke materialen zoals hout, zwerfkeien of natuursteen. Eventueel met belettering.

U mag onze dierenbegraafplaats nabij Lelystad altijd bezoeken

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om onze begraafplaats te bezoeken. Wij onderhouden deze dagelijks en in de zomer is het een bijzondere plek. Met onze vijver in het midden en onze speciale uitstrooi plek hopen wij iedereen een bijzondere ervaring te bieden. De dierenbegraafplaats is een oase van rust gelegen tussen bos en water. In onze bezoekersruimte hebben wij ons best gedaan om een sfeervolle rustige ruimte te maken waar iedereen de gelegenheid krijgt om afscheid te nemen.

Kosten van een begrafenis

Onze tarieven kunt op onze website vinden. Wij nodigen u uit om onze website te bekijken en u te informeren. Wij bieden ook aan uw overleden huisdier op te halen. Wij komen deze uiteraard in Lelystad ophalen. Wanneer u wenst afscheid te nemen van uw opgebaarde huisdier, zullen wij dit altijd zo goed mogelijk verzorgen. Laat u uw huisdier door Anubis ophalen, dan is dit altijd mogelijk. De tarieven voor het ophalen kunt u hier vinden.

Cremeert Anubis ook?

Wij bieden verschillende vormen van crematie aan. Wij werken hierbij nauw samen met een collega onderneming. U kunt kiezen voor individuele crematie of collectieve crematie. Daarover kunt u meer lezen op onze website. Wij nodigen uit om hier meer over ons dierencrematorium te lezen. Bij Anubis bieden wij verschillende vormen van urnen en as-kettingen aan.

Wilt u uw geliefde huisdier direct laten ophalen? Bel dan gerust met ons telefoonummer 06-14670203.