Dierenbegraafplaats Landsmeer

Bij dierenbegraafplaats Anubis vlakbij Landsmeer ben je ervan verzekerd dat je in de gelegenheid wordt gesteld om waardig afscheid te nemen. Ons gastenboek bestaat louter en alleen uit huisdiereigenaren die enorm te spreken zijn over onze dienstverlening. Wij nodigen je uit om ons gastenboek in te zien. Anubis onderscheid zich door de tijd te nemen en proberen het afscheid van een geliefd huisdier te ondersteunen. Wij hebben een ophaalservice waarmee wij jouw overleden huisdier ook in Landsmeer kunnen ophalen.

Dierencrematorium Hilversum, Landsmeer, Naarden, Amsterdam, Swifterbant, Amersfoort van Dierenuitvaartcentrum Anubis AlmereDierenbegraafplaats Landsmeer

Bij Anubis nabij Landsmeer, gelegen in Almere ben je altijd van harte welkom het graf van jouw overleden huisdier te bezoeken. Onze dierenbegraafplaats is op een minuut afstand van de snelweg gelegen. Het is aan de rand van een bos gelegen en een aan de andere kant van de plaats ligt water. In het midden van onze dierenbegraafplaats ligt een prachtig onderhoud vijver waar je in alle rust kunt zitten. Er is ook een uitstrooi plek voor gecremeerde dieren. Anubis biedt de mogelijkheid aan om te kiezen uit verschillende dierenksten, dierenmanden en dierenwaden.

Grafmonument of gedenkteken

Wil je een grafmonument welke eer aan jouw huisdier doet? Via ons is het mogelijk om verschillende gedenktekens en monumenten te verkrijgen. Een natuurlijk grafmonument straalt rust uit en bestaat uit natuurlijke materialen zoals hout, zwerfkeien of natuursteen. Eventueel met belettering. Voor meer informatie kun je ook onze Facebookpagina bekijken.

Kosten van een begrafenis

Onze tarieven kunt op onze website vinden. Wij nodigen je uit om onze website te bekijken en jezelf te informeren. Met onze unieke ophaalservice halen wij desgewenst jouw overleden huisdier op. Wij komen deze uiteraard in Landsmeer ophalen. Wanneer je afscheid wenst te nemen van jouw opgebaarde huisdier, zullen wij dit altijd zo goed mogelijk verzorgen. Laat jouw overleden huisdier door Anubis ophalen, dan is dit altijd mogelijk. De tarieven voor het ophalen kun je hier vinden.

Wil je jouw geliefde huisdier direct laten ophalen? Bel dan gerust met ons telefoonnummer 06-14670203.