Dierenbegraafplaats Almere

Dierenbegraafplaats Anubis maakt het mogelijk om in alle rust afscheid te nemen van hun geliefde huisdier. Met onze ophaalservice komen wij uw huisdier met alle liefde ophalen. Indien u wenst dat wij uw huisdier opbaren zodat u in alle rust afscheid kunt nemen, maken wij dit mogelijk. Onze dierenbegraafplaats is begonnen in 2017 en onze gasten zijn zeer lovend. Wij nodigen u uit om hier de reacties te lezen.

Dierenbegraafplaats Almere

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken via de snelweg. Door onze ligging aan het water en onze vijver in het midden van onze begraafplaats kunt u alle in alle rust het graf van uw huisdier bezoeken. U bent altijd welkom om het graf te bezoeken. De deur van de begraafplaats is letterlijk altijd open voor bezoekers.

Koelfaciliteit

Tijdens het transport zal uw huisdier worden gekoeld. Eenmaal op onze dierenbegraafplaats aangekomen gaan wij zorgvuldig en liefdevol om met uw huisdier. Wij bieden deze service aan omdat overleden dieren bij dierenartsen normaal worden ingevroren. Het maakt het veelal onmogelijk om een huisdier dan op te baren. Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte. Met onze ophaalservice bent u ervan verzekerd dat uw huisdier mooi opgebaard kan worden om nog een laatste keer afscheid te nemen.

Dierencrematorium Hilversum, Landsmeer, Naarden, Amsterdam, Swifterbant, Amersfoort van Dierenuitvaartcentrum Anubis AlmereDierenbegraafplaats Almere

In onze dierenbegraafplaats bieden wij verschillende dierenkisten, dierenmanden, dierenwaden en urnen aan. Wij hebben onze droom in 2017 na jaren voorbereiding in vervulling laten gaan. Onze intentie is om onze gasten écht een waardig afscheid te laten nemen. Elk verlies of afscheid hoe klein of groot, kevert gevoelens van rouw op. Wij begrijpen dit als geen ander, daarom is onze anders dan alle andere dierenbegraafplaatsen in Nederland. Rust en de tijd nemen voor iemand die afscheid neemt is waar Anubis bekend om is.

Onze werkwijze

Wij halen uw overleden huisdier desgewenst op. U kunt met een ons een afspraak maken om uw huisdier op te baren zodat u met uw geliefden in alle rust afscheid kunt nemen. Wanneer wij uw huisdier vanuit een dierenarts ontvangen is dit niet altijd mogelijk. Wij maken het mogelijk om bijvoorbeeld een pootafdrukje te maken. Deze unieke afscheid gelegenheid wordt enorm gewaardeerd.

Wilt u een gedenksteen of een grafmonument op het graf van uw huisdier, dan kunt u dit via Anubis organiseren. De grafmonumenten zijn er in verschillende soorten en kunt u in alle rust op onze locatie in Almere bekijken.

Wij ontvangen huisdiereigenaren uit Swifterbant, Emmeloord, Biddinghuizen, Dronten, Landmaten, Harderwijk en Zeewolde. Daarmee zijn wij echt een dierenbegraafplaats in Flevoland die ver buiten onze woonplaats treedt.

Wilt u direct contact en gebruik maken van onze ophaalservice of meer informatie telefonisch ontvangen hoe het proces in zijn werk gaat? Bel ons gerust op 06-14670203.