Afgelopen jaar was voor een jaar waarop wij terugkijken met gepaste trots. Het is verdrietig dat er zoveel dieren zijn overleden, maar tegelijk kijken wij terug hoeveel mensen wij hebben bijgestaan bij dit verlies. Ons dierencrematorium en dierenbegraafplaats wordt steeds bekender en beter gevonden. Ondanks een bewogen jaar met veel verlies, wensen wij u toch een mooi jaar. Aankomend jaar willen wij er graag weer zijn voor iedereen die zijn of haar dier verliest of zal verliezen.

Urnen en gedenktekens

Vorig jaar hebben wij al een prachtig assortiment gedenktekens en speciale urnen toonbaar gemaakt in onze vestiging. In 2020 willen wij dit ook graag op onze website laten zien, dus binnenkort tonen wij jullie onze vernieuwde website.

Volg Anubis op Facebook

Wist u dat Anubis regelmatig nieuws en updates geeft via onze Facebookpagina? Volg Anubis ook via Facebook, zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Volg Anubis op Facebook

Dankwoord

Graag willen wij iedereen ook via deze weg nogmaals bedanken voor het vertrouwen. Wij hopen dat wij een steentje hebben bijgedragen bij jullie verdriet. Wij zullen jullie niet vergeten en ieder jaar maken wij voor al onze cliënten een In Memoriam video als blijk van waardering. 

Direct contact

Heeft u ons direct nodig? Bel dan vrijblijvend via 06-14670203.